Iqos cigi ugyanolyan káros szoptatás alatt, mint a rendes?
Figyelt kérdés
Tudom ugyanúgy van benne nikotin. 6honapos a kis babám , és egy pár hete sajnos pár szálat elszivok naponta ebből a cigiből. Terhességem előtt 15 évig dohanyoztam, ahogy terhes lettem le is tettem. Viszont most 1 hetet kórházba voltunk és utána rágyujottam 😔 Próbálom csökkenteni , de az a baj egyre jobban kívánom. Még szopizik a kicsi , emiatt is van lelkiismeret furdalásom.. kicsivel azért “jobb” mint a rendes cigi?2020. szept. 21. 09:02
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom letenni mindenképp. Tapszert semmiféleképpen nem adok neki. Gyönyörűen fejlődik anyatej mellett. Most kezdtük a hozzataplálást.
2020. szept. 21. 15:52
12/14 anonim válasza:
Mióta szokás a tápszert jobban üldözni, mint a cigit?
13/14 anonim válasza:
12 ez az anyatej nácizmus. Mostanában fejlődött ki 😂
14/14 anonim válasza:
Már nagyon sok oldalon foglalkoztak ezzel a témával pl. Kismamablog.hu-n is , orvosok is cikkeztek róla ,hogy nyilván nem egészséges a dohányzás , viszont még mindig jobb ha azt az anyatejet kapja meg mint a tápszert. Az iqossal is jut valamennyi a szervezetbe , de 20 szál heets felel meg 1 szál rendes ciginek , tehát 95%al kevesebb a felszabaduló méreganyag , ami azt jelenti ,hogy ezt a mennyiségű káros anyagot , egy sétánál a levegőből is beviszed a szervezezedbe. Az iqos nem termel füstöt , nem jut be a szervezetedbe. Szóval emiatt ne hagyd abba a szoptatást , inkább az mint a teljesen műanyag tápszer..ráadásul ahhoz ,hogy ez a babának károsodást okozzon kb 40 szál heetset kéne elszívnod egy nap..nem 1 -2 szálat. Nem dohányzok egyébként , terhesség előtt dohányoztam és nagyon alaposan beleástam magam a témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!