Második gyereknél is ugyanúgy belövell majd a cici mint az elsőnél? Minden ugyanolyan lesz? Akkor is ha szülés előtt fél évvel hagytam abba az első gyermek szoptatását?
Nekem is így volt és onnan is sejtettem hogy van/lesz tejem, hogy volt előtejem a terhesség alatt is.
Megszületett a lányom, jó nagy súllyal de 2 naposan már ügyesen szopizott, mert volt neki mit!! Nekem sokkal hamarabb beindult most a tejem és 4 óráig tűrt is vele, szóval mennyiségre is "ott volt" bár nem méregettem őt már sose.
Első babámnál nekem csak a 4.napra lett tejem és utána is valahogy mindig küzdenem kellett hogy maradjon mennyiségileg épp elég.
A második gyermekemnél második nap már 50-t szopott egy mellből. Nem akarták elhinni, azt hitték nincs tejem, de azért megmérték...
A tejbelövellés nekem ugyanolyan volt, talán könnyebben állt be a kereslet-kínálati arány, mivel a testem emlékezett az előző terhességre, szoptatásra.
Szerintem nem lesz gond majd a második babád szoptatásával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!