5napos babával kétségbe estem?! Segítség!
Ma jöttünk haza a kórházból. Császárral született a fiam, első két nap egyáltalán nem volt tejem. Azóta indulgat, de nem igazán akar rendesen szopizni. Bekapja a cicit , szívja kb. 4-5percig aztán elalszik és lehetetlen felébreszteni. Még egyetlen egyszer sem sírt azért mert éhes. Ilyennek kell lenni egy újszülöttnek? Tegnap délben pl. szopizott, aztán este 8ig meg sem szólalt, úgy kellett költögetni , hogy egyen. Este 11-kor szintén két perces szopi, aztán hajnal 5-ig megint semmi!
Nagyon bepánikoltam. Normális dolog ez?
Köszönöm az érdeklődést!Már most lassan kialakul. Megindult a tejem is , így rendszereződik a szoptatás. Fürdetés után még mindig beájul, de éjfél körül már jól lakik.
Látta a doktornő, nincs besárgulva, a széklete alapján még túl is van etetve, úgyhogy kicsit megnyugodtam.....
Ezek nélkül a kezdeti izgalmak nélkül unalmasak lennének a gyermekágyi hetek! :):)
Örülök neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!