Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy 18 hónapos fiam aki első perctől kezdve tápszeres volt

És van egy 6 hetes kis fiam is akivel az első hónap álom volt szopizot aludt egész nap első hónapba hízott is 1, 5kilot aztán 2 hét alatt lett 3 mellgyulladásom a tejem elkezdet csökkeni a pici azért ordít mert éhes a nagy azért hogy foglalkozak vele az egész napom etetéssel telik a naggyal egyáltalán nem tudok foglalkozni volt olyan hogy elfelejtettem szegénynek enni adni.. Én a végkimerűlés szélén vagyok tiszta ideges vagyok egész nap.. Erre rá tesz a védő nő is egy lapáttal ahányszor jön mindig a szoptatást mondja én meg bologatok hogy szopik a gyerek mert egyszerűen már görcsbe van a gyomrom tőle ha el kezdi... Múlt hét pénteken már a gyerek orvost hívtam fel sírva hogy adtam a gyereknek tápszert mert már nem tudtam vele mit csinálni annyira éhes volt ( mielőtt valaki elkezdené nem a hasa fáj még társai) ÉHES A GYEREK egyszerűen gyerek orvos annyit mondot semmi baj ebbe még senki nem halt bele

Tudom hogy fel nől a gyerek tápszeren is mert a nagy is eszi mai napig

De ez hogy egyik napról a másikra ennyire kevés tejjem lett!? Hogy nem elég a gyereknek és torka szakatábol üvölt.. Idegroncs lesz Mind2 gyerek meg én is.

4 hétig semmi probléma nem volt

2020. szept. 15. 08:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönőm a biztatás.. Sajnos nem tehetem meg hogy az egyikel egész nap "foglalkozom" a másikat meg le se sz@rom..

A nagy már annyira kíván fordulva magából az egyik szemem azért sír mert nem tudok vele foglalkozni fejjel fut neki az üveg erkély ajtónak ha valami történik vele soha nem bocsátom meg magamnak.. A másik szemem azért sír hogy nem tudom úgy szoptatni a picit ahogy kéne vissza tudnám hozzni a tejemet de annyit nem ér az egész anyatej hogy történjen valami baleset.. Meg lehet érte kövezni is... Arra a döntésre jutottam hogy a picit szoptatom tápszer mellett ameddig tudom aztán ennyi..jó lett volna ha 100% anyatejes lenne de hát ez van... Nagy is fel nőt tápszeren soha beteg nem volt meg.. 1,5 éves 87 cm 15 kg..

2020. szept. 15. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
De akkor miért van bűntudatod? Látod a nagy is egészséges, csak ez számít. Kezd kicsit elegem lenni ebből az anyatej nácisságból. Minden áron anyatej sem jó, ha nem elég. Inkább nem szoptatok, de a gyerekem rendesen fejlődjön, ha meg bárki beszól az az ő szegénységük.
2020. szept. 15. 12:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!