Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vannak dohányzó, szoptató...

Vannak dohányzó, szoptató kismamák?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Úgy érted itt az oldalon? Nekem van ilyen ismerősöm.
2008. nov. 27. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Dohànyzo terhes kismama valoszinüleg van néhàny,hisz elég gyakori volt mostanàban ezzel kapcsolatban kérdés feltéve(terhesség alatti dohànyzàs)

Gondolom,aki nem tudta terhessége alatt abbahagyni a dohànyzàst,az szoptatàs alatt se mondott le.

Vannak,de nem hinném,hogy két kézzel fognak jelentkezni,hogy igen,én az vagyok!!!!!!!!

2008. nov. 27. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Süllyedjen el szégyenében aki babavárás, szoptatás és egyáltalán kisgyermekek közelében, főleg szülőként dohányzik!
2008. nov. 27. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos vannak.
2008. nov. 27. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Ha van, akkor reméljük nem szoptatás közben dohányzik, hanem messzebb a babától.

A földszinti szomszéd rágyújt az erkélyen amikor a baba alszik, aztán szájöblítés stb, de így csökkent is a mennyiség, mert ritkán látom a teraszon.

2008. nov. 27. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos vannak,de én nagyon elítélem öket!!!!!!!

Èn is erös doha´nyos voltam,de ahogy terhes lettem letettems azóta sem cigizek.....Mindenek elött a gyermekem....

Így is annyi káros anyag jut a kicsi szervezetükbe,nem mégha cigizne´k is mellettük.

2008. nov. 27. 17:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Én lennék az csak azért érdeklődtem.Terhesség alatt végig meg birtam állni,hogy ne gyújtsak rá.Most szoktam rá vissza sajnos.a babám 3 hónapos.De pár szálat és persze nem szopi közben!
2008. nov. 27. 18:51
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Menj be egy kórházba és nézz körbe a dohányzó helyeken és az udvaron. Látni fogsz néhányat, olyat is aki nagy pocakkal szívja a cigijét, illetve olyat is, aki otthagyta a babát és még szoptatni sem ér vissza, mert a cigi fontosabb.
2008. nov. 27. 18:52
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

sokan vannak itt is csak nem valják be

én elitélem őket

2008. nov. 27. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

A kérdésre válaszolva: igen, sajnos vannak, ismerek is ilyet :(

Egy kis kiegészítés: amikor terhes lettem abbahagytam, bár nem volt könnyű... Azóta megszületett a lányom és nem akarok visszaszokni!! Magam miatt nem tettem volna meg, de a gyerekemért igen! Mivel már több, mint egy éve nem gyújtottam rá, most már csakazért sem akarok, mert így végre le tudok/tudtam szokni róla (párszor előtte is próbáltam - sikertelenül, szerintem Te is megpróbáltad már). A titok: az első szálat nem szabad elszívni! Olyan nincs, hogy csak egyet...! Én nem akarom, hogy a gyerekem érezze rajtam a cigiszagot, vagy lásson dohányozni, mert már ezerszer megbántam, hogy elkezdtem. Most még nem késő leszokni! Gondold el, majdnem egy évig nem gyújtottál rá!! És ügyesen kibírtad! Akkor most minek esnél vissza?! Még egy érv: sok pénzt megspórolhatsz vele, és nem leszel többé a nikotin rabszolgája!

Ezzel nem akartalak kioktatni, gondolom sokaktól hallasz hasonlót (és ezekkel Te is tisztában vagy), csak azt akartam szemléltetni, hogy régi (ex)dohányosként milyen motivációim vannak, hogy ne legyek dohányzó kimama. Sok sikert!

2008. nov. 27. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!