Mit vegyek első napokban, mikor még nincs gond, de el is akarom kerülni?
Szerintem az eleje mondhatni "mindenképp" fáj, amíg a melled, a bimbód megszokja az újfajta igénybevételt. Ezen nem tudsz krémekkel segíteni, idővel megedződik. Én kenegettem Garmastan krémmel még a szülés előtt, ezt ajánlották a bababoltban meg ismerősök is, hát semmit nem ért, ugyanúgy fájt mindig, ha kentem, ha nem. Elvileg az segít, ha szabadon hagyod levegőzni és nem bacogatod semmivel. Ami nehéz, mikor egy újszülötted van, aki 0-24 cicin lógna éppen, de hát na, próbálkozni lehet :D
Egyébként lehet, hogy másodszorra már nem lesz ilyen drasztikus a dolog, mert már nem lesz olyan idegen az érzés. De ha mégsem, akkor mindenféle lanolinos kenőcsök vannak bimbóra, kipróbálhatsz valamit, hátha neked beválik.
Szerintem is fáj az eleje. Bimbóvédőt nem ajánlom, nagyon nem egyszerű utána leszokttatni a babát és nem jó a tej termelésnek sem
Lehet, hogy a másik baba nem is fog ennyire szívni, nem egyforma általában a technika
Szintén a Lansinoh krémet ajánlom. Tényleg nem kell lemosni és nagyon hamar regenerálja a kisebesedett bőrt.
Mindenképp a 15 ml-et ajánlom, nagyon drága és nagyon sokáig elég. (1 hónapnál tovább, szerintem nem fog kelleni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!