Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Apad a tejem? Nagyon aggaszt...

Apad a tejem? Nagyon aggaszt hogy lassan lassan elfogy a tejem?

Figyelt kérdés
A hetvegen szultem,be is indult a tejem nagyon szepen,oriasi cicim lett,kemeny is volt,sokat szopizik a babam,de ma ugy keltem fel hogy teljesen lagy a cicim mintha ures lenne..babam szopizott,jon belole meg a tej csak felek hogy nem termelodik utana hisz erzem hogy nincs tele a mellem.Tegnap nagyon kifaradtam lehet attol?Lehet hogy ettol meg ujbol beindul,kemenyedni fog a mell?
2008. nov. 27. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsak most a hetvegen szultel, akkor ne aggodj, rendesen befog indulni. Ne izgulj, stresszelj, ez nagyon fontos. Egyel taplalo eteleket, es igyal nagyon sokat, vizet, tejet, teakat. En szemely szerint semmilyen tejserkento teat, bogyot nem ittam, ettem, es 23 honapig szoptattam. Ettol fuggetlenul te meg ihatsz tejet elosegito teat persze, de ezt a homeos bogyot remelem nem szeded, ettol valakiknek bizony elapad, itt is olvashattad.

A lenyeg, hogy sokat szoptasd a babat egyel, igyal, es ne aggodj, igy biztos hogy rendesen lesz tejci, minden jot neked, jo babazast, szia!

2008. nov. 27. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit viszont teat,folyadekot sokat iszok,ma probalok sort is inni,sokat eszem.. Csak fura hogy miert teljesen lagy a cicim es a fajdalom is elmult.
2008. nov. 27. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne izgulj!!!A tej a szopzás alatt termelődik a legjobban, biztos nem fog elapadni. Nálam is előfordult, hogy elfáradtam, akkor én is úgy éreztem, hogy kevés, de a babám nem maradt éhes ( 8 hónaposak vagyunk, és még szopizik). Igyál, egyél sokat, amikor teheted pihenj. Ha úgy érzed megnyugtat igyál tejserkentő teát. Nem mindig fog feszűlni a melled, természtes lesz, hogy néha úgy érzed "laza". NE IDEGESKEDJ :)
2008. nov. 27. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Idáig azért volt kemény, mert akkor volt a tejbelövellés, az kb 1-2 hétig tart, utána nem lesz többet kemény a cicid, ha rendesen szopizik. Ahhoz, hogy legyen tejci nem kell bekeményedett cici. Amíg ő nem panaszkodik, és nyel rendesen, addig van tejed. Az a jó,ha nem keményedik.
2008. nov. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!