Felébresztitek a picit éjszaka, hogy egyen?
Dehogy. Eleinte muszáj voltam. Mert 12 óránként gyógyszert kellett kapjon, és idióta módon hajnal 1, délután 1 volt az ideje (kórházban lőtték be így). Nem kelt fel 3-ig szóval felketettem és meg is etettem, de láttam hogy lenne igénye a hosszabb esti alvásra, így szép lassan eltologattam reggel 8 este 8-ra. Volt, hogy 9 órát tudott így aludni és gyönyörűen hízik, szóval a "kimaradt" esti etetés nem vetette vissza.
Nálam is erőltetni akarták a 3 órankénti etetést, de kijelentettem, hogy igény szerint akarom.
Az egyik kifejezetten fiatal nővérke kijelentette, hogy így elkényeztetem, de mindenki más elfogadta.
Javaslom hagyd aludni azt a gyereket. Állítom, hogy a hosszú alvás majdhogynem fontosabb mint az etetés...
Amikor elkezdett szönyörögni éjjel, rögtön fent voltam és magam mellé tettem mellre. Szopizott s visszaaludt, nem kelt fel senki. Már ismertem az "éhes" hangját.
Nagytesói koraszülött, kis súlyú ikrek voltak, őket éjjel etettem meghatározott idő és rendszer szerint.
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pipa!
(egyébként nekem is a kórházba mondták hogy ha nem kel fel akkor fel kell kelteni, már most nem kel tettem. Magától egyszer felelt, meg értettem aztán aludt reggelig😊)
Közel 1 éves koráig kapott késő este, 21:30-kor enni. Egy darabig szopizott, utána tápszert. De akkor sem keltettem föl, félálomban evett és utána aludt is tovább. Eszemben nem lett volna keltegetni 3 óránként. Minél többet aludt egyhuzamban, annál boldogabb voltam. :)
6 hós kora óta már teljesen átalussza az éjszakát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!