Szülés után egy héttel másnak is spricceltek a mellei?
Figyelt kérdés
Nem túl nagyok a melleim, és már nem is feszülnek annyira2020. aug. 22. 09:48
2/10 anonim válasza:
Tejbeloveleskor igen, amikor fejem, van olyan tejcsatorna, amiből folyamatosan jön a tej.
3/10 anonim válasza:
Igen, ez ilyenkor természetes. aztán idővel ez csitult, de még sokáig folyt csak a babára gondolva is.
5/10 anonim válasza:
Nagyon sokáig, hónapokig spriccelt. Olyankor mindig elkezdett fuldokolni a babám a tej meg teljesen átáztatta a textil pelust amit oda raktam, hogy ne baba legyen csupa tej.
Akkor is ha előtte próbáltam lefejni, hogy ne legyen benne annyi. Az sem segített, akkor is spriccelt.
6/10 anonim válasza:
Nekem kb 6-8 héttel szülés után kezdte. Ha nagy ritkán túltelítődik a mellem akkor simán, illetve ha a kislányom tejleadó közben dobja el akkor aztán kap belőle méteres körben minden ès mindenki.
7/10 anonim válasza:
Nekem kèsőbb kezdte, de volt, mikor spriccelt.
8/10 anonim válasza:
Volt, hogy átspriccelt a melltartó betéten, melltartón, pólón át..
9/10 anonim válasza:
Simán. Fürdés alatt rajzolni tudtam vele a kabin ajtóra 😂
Viccet félretéve.
Nekem hatalmas cicijeim lettek szülés után,és a tejleadó reflexem is nagyon erős volt..sokszor a kislányom arca is csupa tej volt mert mikor ő végzett volna és elengedte ,belőlem még spriccelt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!