Meddig szoptattatok? És hogy lett vége?
Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam, gyümit, főzit eszik, és még 6x szopizik. Remélem ez még sokáig így is marad, csak arra vagyok kíváncsi, hogy lesz "vége".. egyszercsak..?2008. nov. 26. 20:51
1/4 A kérdező kommentje:
Sorry, most látom, hogy valaki pont ezt kérdezte pár sorral lejjebb...
2008. nov. 26. 20:53
2/4 anonim válasza:
Én a nagyobbik lányomat 33 hónapig szoptattam. Úgy lett vége, hogy beverte a száját valahová, és vérzett neki. Én meg mondtam, hogy nem kellene ciciznie, mert akkor lehet, hogy megint vérezni fog. Többet nem cicizett, bár azért pár napig még a cicit tapogatva aludt el.
A kicsi most 2,5 éves, de ő sem akarja csak úgy önként abbahagyni... :S
3/4 anonim válasza:
Mi 6 hóig csak szopiztunk, olyannyira hogy enni mást csak 7-8 hós kora körül volt hajlandó. Aztán 11 hós korára csak a reggeli meg az esti szopi maradt és egy nap, minden bevezetés nélkül, nem vette be a szájába a cicit, csak hisztizett, üvöltött. Próbálkoztam még egy két hétig de esélytelen volt. Szóval ő teljesen magától egyik napról a másikra "tette le" :( Engem jobban megviselt mint őt ez biztos :) napokig sírtam :)
4/4 anonim válasza:
Az én kislányom 1 éves koráig szopott, aztán eyszer csak nem kellett neki többet. Én örütem neki,mert vannak gyerekek, akiket nagyon nehéz leszoktatni róla. a doki, azt modta ez idális idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!