Hány hónapig szoptattatok? Akkor miért lett vége a
szopinak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 22:03
1/9 anonim válasza:
8 hónapig
Mensi miatt nem ízlett a tej (mensi után sem)
2010. júl. 23. 22:06
2/9 anonim válasza:
1 évesen hagyta abba,mert már szívesebben itta a tejet-kakaót vacsi után.
2010. júl. 23. 22:10
3/9 anonim válasza:
Az első babámat 21 hónapos koráig, és magától hagyta abba, a másodikat 24 hónapig - ő is magától szokott le, pedig azt hittem, soha nem hagyja abba, olyan kis mohó volt. :) Ha már ritkulnak a szopik, akkor közel az idő, hogy már nem igénylik, és ha a tejed is kevesebb, akkor már lusták is megdolgozni érte. De minden este mellettem aludtak el, úgyhogy a testközelséget továbbra is igényelték.
2010. júl. 23. 22:11
4/9 anonim válasza:
17 hónapig. Én választottam el.
2010. júl. 23. 22:17
5/9 anonim válasza:
22 hónapig, magától hagyta abba.
2010. júl. 23. 23:49
6/9 anonim válasza:
23,5 hónapig. Azt hittem sose fog leszokni, mert amikor próbáltam 1-1 alkalommal kihagyni a szopit sírás és a polóm tépése lett a vége. Aztán várandós lettem és rögtön egy kis problémával kezdtem ami miatt gyógyszert kelett szednem és nem szoptathattam és onnantól nem is kellett neki. Valahogy megértette, hogy már nem lehet. :)
2010. júl. 24. 00:13
7/9 anonim válasza:
15 hónapig. Én kezdtem leválasztani. Éreztem hogy egyre kevesebb és, csak megszokás miatt cicizik, és kezdtem észrevenni, hogy erőszakosan követeli ami kínos szitukat szül... És amiről akkor még nem tudtam, de ma már a napnál is világosabb. Azért lett kevesebb a tejcsi, mert úton volt a hugi ;)) Aki azóta 6 hetes és csodás egészségnek örvend. Ha akkor nem hagyjuk abba, akkor egy hónap múlva a baba miatt. Ill a tesztelés után.
És én csak tipp.. :) bekentem a cicim citromlével... és mondtam hogy megromlott... elhitte... :) és gyakorlatilag egy hét múlva már nem is kereste... :)
2010. júl. 24. 13:48
8/9 anonim válasza:
Augusztus 7-én lesz 1 éves. Akkortól megpróbálom meggyőzni hogy álljunk át a tejitalra. :)) Már csak reggel és este szopik.
2010. júl. 24. 21:42
9/9 anonim válasza:
Elsö babaám 1honapig mert le szokot a szülök folyton cumi cumisüvegezték
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!