Sokszor keveset 5 hónaposan?
Figyelt kérdés
Kisfiam 5 hós pont ma és 1 hónapja kb. ugy eszik,mint egy újszülött.Bár ő újszülött korában nem evett 2 óránként.Most viszont 2 óránként eszik 80-100 ml körül.Éjszaka 2-3 alkalommal szopik.Egyébként csak anyatejes baba.Normális ez,vagy nekem kéne valamit másképp csinálni?2010. aug. 4. 21:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem normális. Arra is kell gondolni, hogy most meleg van, ő ezzel oltja a szomját, te is többet iszol, neki is több folyadékra van szüksége!
Szerintem nem csinálsz semmit rosszul!
2/4 anonim válasza:
lehet növekedési ugrása van, és több tejcsire van szüksége, így többet szopik, és pár napon belül több is fog termelődni. Teljesen normális. Van, hogy pár napon belül beáll, de lehet,hogy eltart egy ideig. Nyugalom, és kitartás! :-) Babák már csak ilyenek.
3/4 anonim válasza:
Nekem is így evett tavaly nyáron ennyi idősen, nyaralni voltunk, meleg volt, napközben 2 óránként ciczett, gonodlom szomjas volt.
4/4 anonim válasza:
hát nem tudom, de a 4 hónapos kislányom is pont így eszik két napja sajnos, bocs az offért, várom én is a válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!