Sikongat a babátok? Az enyém 4 hónaposan kezdte, utána az tetszett neki, hogy köhécselt, most megint sikongat, de iszonyat hangosan, még éjjel is így ébreszt.7 hónapos, nem igaz, hogy nem fáj a torka!? Az én fülem sokszor belefájdul.
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 10:34
1/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is 7 hónapos és ugyanez a helyzet. A köhintés helyett morgás volt/van, és a sikongatás. Nem baj, elfér a hangjuk. :)
2/7 anonim válasza:
Szia!
Kövezzetek meg, nem bánom, de leírom hogy nálunk kb. 5 hónaposan kezdett "kurjongatni", de ez rosszabb, mint a sírás:) Ilyenkor én nekem muszáj (volt) fájdalomcsillapítót bevennem. Hála az égnek, mostanában inkább a dedededede a "nagy kedvenc", de vagy 2 hétig folyamatosan vinyogott, Gondolom ez is valamilyen hangképzés náluk:)
3/7 anonim válasza:
Csak próbálgatja a hangját és élvezi, hogy már miket tud, valószínűleg az is tetszik neki, ahogyan Te/Ti reagáltok rá:)
4/7 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen. Ült a szoba közepén, és úgy sikított kifeszített állkapoccsal, mint akit nyúznak. Volt, hogy 1 órán keresztül icipici megszakításokkal. Mi ilyenkor gyorsan eltereltük a figyelmét valami játékkal, szerencsére hamar leszokott róla, mert tényleg durva volt mind látványra, mind hangzásra.
5/7 anonim válasza:
Hajaj:) Mi most fejeztük be a síkítunk korszakot, előtte köhögtünk, azelőtt pedig visszafele szívta a levegőt. Ne tudd meg, mint egy horor filmbe. Szörnyű volt. Kitartás:)
6/7 anonim válasza:
Az enyém is sikongat, 8 hós, már szétmegy a fülem, Előtte krákogott, mint a taták, a múltkor bementem a boltba, ő meg kinnt maradt apával, elkezdett krákogni, a boltba meg azt hitték( az emeleten) hogy valami állat van lennt a földszinten és mindenki nézett lefele. Vicces volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Remélem hamarosan kitalál valami mást helyette:)
2009. nov. 9. 18:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!