Főleg, hogy a 70 a mell alatti körméret, a betű jelenti magának a mellnek a méretét.
2020. aug. 14. 12:04
5/15 anonim válasza:
A méretnek nincs köze hozzá, de még az is lehet, hogy valakinek az egyik babával nincs teje, a másikkal meg dől
2020. aug. 14. 12:09
6/15 anonim válasza:
Nagynénémnek pattanás méretű mellei voltak. 13 hónapig szoptatta az ikreit.
2020. aug. 14. 12:20
7/15 anonim válasza:
Nincs köze a mellméretnek (A, B, C...), ahhoz, hogy mennyi tejed lesz. Kis mellel is lehet vidáman szoptatni és nagy mellel is lehet hiába kínlódni. A 70-es meg csak a mell alatti méreted, mármint, kb. hogy mekkora kerületű bordáid vannak és milyen husis vagy :)
2020. aug. 14. 12:22
8/15 anonim válasza:
7+ Én is ajánlom az lll.hu oldalt. Várandósság alatt nem szabad ingerelni a melleket, szóval sehogy nem tudsz előre készülni, de az elmélet sokat segít (helyes mellretétel, igény szerinti szoptatás, cumizavar, lenőtt nyelv, aluszékonyság, befelé forduló mellbimbó... ilyesmikkel jó tisztában lenni) A nők nagyon kis százalékánál (1 talán?) van genetikai oka, ha nem tud szoptatni (nincs elég tejmirigye), inkább több minden közrejátszik, amikor nem sikerül a legjobb akarattal se, azért érdemes előre utána olvasni, hogy jobb eséllyel időben felismerd ezeket.
2020. aug. 14. 12:28
9/15 anonim válasza:
Amiatt ne aggódj,hogy pici a cicid és nem lesz tejed. Nekem is nagyon kicsik voltak. Most 9 hónapos a fiam és még mindig sokat szopik. Kb 80 százalékban azon él.
Azt hogy terhesen mit lehet tenni azért hogy majd legyen tej azt nem tudom. Én nem csináltam semmit. Jókat ettem,ittam,sokat pihentem és eszembe sem jutott hogy ezen aggódjak. Nekem az első perctől kezdve olyan természetes volt a szoptatás. Nagyon pozitív emlékeim vannak az első napokról,hetekről is. Emlékszem csak rakosgattam állandóan a mellemre,ami akkorra már egyáltalán nem volt pici😀,és olyan cuki volt. Kívánom hogy neked is ilyen könnyen menjen,én szerencsés vagyok. Meg a babán is rengeteg múlik. Nekem nem sebesítette ki a mellbimbómat sem,soha nem fájt/fáj. Szerintem a gyakori mellre tétel sokat számít a hosszú és sikeres szoptatáshoz. Én igény szerint szoptattam,soha nem órára. Sokat számított tuti,hogy ilyen jól beindult a dolog.
2020. aug. 14. 13:01
10/15 anonim válasza:
Nekem is aligvannak melleim, A-s melltartót alig töltötték ki szülés előtt, mégis nagy cicirajongó a babám és tökèletesen megfelel neki. Majdnem 10 hónapos, már eszik mellé mást is, de még rengeteget szopizik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!