Aki bimbóvédővel szoptat, miért döntött úgy, hogy azzal fog?
Figyelt kérdés
2 hónapos a babám, nagy szenvedesen vagyunk tul, ami a szoptatást illeti, en ezert döntöttem a védő mellett. Olvasom, hogy van aki végig azzal szoptat, viszont en szeretném rola "leszokni", de anélkül érzem, hogy fáj a szoptatás es utána tök deformalt is a mellbimbóm. Illetve meg neha mindig annyira tele van a mellem, hogy azt védő nélkül nem tudná bekapni, hiaba is fejem elő. Gond lehet abbol, ha végig azzal szoptatnek?2020. júl. 24. 21:32
1/9 anonim válasza:
Én már a kórházban azzal szoptattam azt mondta a csecsemős hogy nem befolyásól semmit, nekem csak 1-2hétig kellett ( az elején kisebesedett vérzett aztán le esett a seb és tudtam az nélkül szoptatni)
A babának mind1 csináld ahogy neked kényelmes.
2/9 anonim válasza:
Az én babámnak le volt nőve a nyelve, nem jó technikával szopott, rögtön kisebesedett a mellem. Viszont két hetesen felvagták neki, utána le tudtam szoktatni. Igazából csak annyi negatívumot találtam benne, hogy mindig sterilizáltam a védőt, meg elhagytam a kanapén és az ágyban 🙈🙉🙊
3/9 anonim válasza:
2-eshez csatlakozom, szintén le volt nőve a nyelve a babámnak és nagyon sebes lett a mellbimbóm. Pedig nem akartam előtte használni. Én most is szívok vele (2 hónapos), utálom, mert mindig feltapad a széle a kislányom arcára, az elején leesik/leszedi, mindig “eltűnik”. Viszont nélküle ordít a babám, nem fogadja el a mellem. :(
4/9 Derwer válasza:
Nálunk befelé forduló mellbimbó volt csak.
Nyugodtan lehet végig azzal szoptatni, nincs vele gond.
Az is lehet higy magától lejin a gyerek rola: a fiam pl 2-3 hónapnyi mellbimbó védő, cumisüvegből való étkezés után, és játszó cumi után, kezdte el ekutasitani a mű cuccokat. Egy hónapra rá semmi, de semmi mű cuccot nem fogadott már el.
5/9 anonim válasza:
Nem ment mással. A kórházban ajánlottàk amikor már napok óta kínlódtunk, azzal ment. Próbáltuk elhagyni, de akkor megint nem ment. Mindkét gyerekem csak bimbóvédővel szopizott csak. Viszont cumisüvegből nem ittak és nem is cumiztak.
6/9 anonim válasza:
Iszonyatosan fájt a szoptatás, én szó szerint felkiáltottam mindig, amikor elkezdte a szopizást a kisfiam. Mondtam ezt a csecsemős nővéreknek, ők adtak egy bimbóvédőt. Azóta, 7 hónapja ezzel szoptatok, egyetlen hátránya, hogy mindig vinned kell magaddal, mert a gyerek már csak ezzel tud szopizni, de amúgy nekünk soha semmilyen gondot nem okozott.
7/9 anonim válasza:
Picike volt, nem tudta rendesen bekapni, a kórházban már bimbóvédővel szoptattam. De aztán pár hét múlva leszoktattam róla, onnantól már flottul ment.
8/9 anonim válasza:
Kórházban mondták a csecsemős nővérek,hogy próbáljam meg azzal,mert a babámnak nem sikerült szopnia, próbáltak a nővérek is segíteni,de hiába. Második babám gond nélkül szopizott bimbóvédő nélkül.
9/9 A kérdező kommentje:
És ha anélkül szoptatnek, előfordulhat, hogy újra kisebesednek es fajdalmasak lesznek a mellbimbóim? Vagy mar be vannak edzve? Mert ettől félek, emiatt nem merem elhagyni.
2020. júl. 25. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!