Túl lehet táplálni anyatejjel egy csecsemőt?
Nem lehet anyatejjel túl etetni. Még pici, ez normális hogy cicin nyugszik meg és hogy sokat akar cicizni.
Mivel kis súllyal ment haza így normális hogy sokkal többet hízott, hisz a kis súlyú babák hamar behozzak a lemaradást.
Ha régi módi gyerekorvos és védőnőtok van akkor biztos jönni fog a túl etetessel....
Mi is így voltunk nagyon soakt hiztunk az elején. Most 3 hónaposan kezdett csökkeni a hízás üteme.
Amikor tényleg eszik és nem csak komfort szopizik stb akkor szopi közben is bufiztesd meg és utána is alaposan.
Sajnos a hasfájás az elég gyakori az első 3-4 hónapban. Ha túl eszi magát egy baba ( pl tápszerrel) ha nem. Fejletlen még a bélrendszeruk.
Nekünk a szélcső és a gripe water segített.
A gripe water lt vettük utoljára pedig nekünk ez használt csak. Adtuk az első 3 hónapban a biogaiat is.
Próbáltuk Espumisant, colief, stb stb de nekünk csak a gripe W. De mindnekinek más jön be.
Most lesz 4 hónapos a babám, csak anyatejes és most kezd javulni a helyzet. Lekopogom egy 7-8 napja végre szelcso se kellett, kakil jó adagokat egyedül. A pukiknál se üvölt már annyit mint eddig.
Jah és azt ki hagytam hogy az én babámnak akkor fájt még nagyon sokat a hasa és a kakija is ronda volt amikor tej terméket ettem.
Teljesen elhagytam a tejes dolgokat és sokat segített az is. Pötty is volt az arcán a tejtol.
Most kezdem újra vissza vezetni, egyenlőre nem okozott gondot. Ugye ezt is megkell próbálni egy idő utána fokozatosan vissza vinni az étrendbe hátha csak az elején amíg nem alakult ki a bélrendszer, csak addig nem bírta a tejet.
Kitartás! Utána jön a fogzás 😂🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!