Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elakarna apadni a tejem? Ugye...

Elakarna apadni a tejem? Ugye nem? 2,5 hete szoptatok.

Figyelt kérdés

Szoptatás után mindig szoktam lefejni, általában olyan 60 ml-t most viszont a 30-at sem éri el. Múlt pénteken 90-et is letudtam szedni igaz akkor nagyon bedurrant és a baba is kevesebbet evett.

A melleimet sem érzem olyan telítettnek és nehéznek mire eljön a szoptatás (pedig mindig így volt szoptatás előtt) viszont bizonyos időközönként egyszer csak olyan mintha mindkettőnél oldalt tűvel szurkálnának, elkezd feszülni és olyan mintha valami nehéz súly lefele húzná a tej pedig elkezd csöpögni.

2020. jún. 29. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több a tejed. Miből követleztetsz rá, hogy el akar apadni?

Amúgy meg jön a 3 hetes növekedési ugrás, ne parázz. Jól csinálod.

2020. jún. 29. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezd beállni a kereslet-kìnálat. Én soha nem érzem ,hogy teli van, feszül ,vagy bármi ilyesmi.Igaz ,hogy nem is tudok fejni ,de a babámnak elég.
2020. jún. 29. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez lenne a lényeg. Ne fájjon, csomósodjon, durran jön be, de nehéznek érzed mert teli van. 4 hetes a kislányom, kb 5 nap alatt voltunk túl az első növekedési ugráson. Azóta nekem sincs az a bedurrant érzés, inkább nehéznek érzem.
2020. jún. 29. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!