Normális ez így?

Figyelt kérdés

Sziasztok...a kislányom most lesz 8 hónapos és azt kezdtem eszre venni h szinte már egyáltalán nem elég neki az anyatej...olyan terveim volták, még a megszületése előtt h csak 6 hónapig fogom szoptatni aztán pedig majd megy a hozzátáplálás...en hülye akkor még nem tudtam h ez a ht h is működik...elso gyerek 🤣

De aztán ahogy teltek a hónapok bele mentem h tovább szoptassam...ido közben olvastam stb és rájöttem h az a legjobb neki...egyebkent sosem voltam az a csak szoptatás parti...teljesen normálisnak vettem a tápszert is...ugy döntöttek h lassan kiválogatom z étkezéseket és az ebeddel kezdtem kb 1 hónapja...igen csak ezzel együtt elkezdett fogyni a tejem is...nagyon szerettem volna 1 éves koráig kizárólag anyatejet adni neki legalább reggel és este, de most ez ugy néz ki nagyon nem fog össze jönni 😔 emiatt pedig most rettenetes bűntudat gyötör és rosszul érzem magam, amiért nem tudom megadni a babámnak azt amire szüksége van 😔 sosem gondoltam volna h ez ennyire megvisel majd...mas is volt így? Ereztétek hasonlót? Esetleg tipp hogyan tudnám megtartani ezt a mennyiséget legalább reggel és estére? Köszönöm a válaszokat 🙂

2020. jún. 27. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es, nem az igényekről van szó. Hanem olyan hormonokról, amik a szoptatás miatt hatással vannak a magzatra is. Kolléganőm nőgyógyásza mondta, hogy nem szabad szoptatni, ha valaki újra teherbe esik.
2020. jún. 29. 08:36
 12/12 anonim ***** válasza:
9 nyilván káros. Lombikot el se kezdenek, amig az anya nem hagyja abba a szoptatást. Nyilván tudatlan barbárok azért.
2020. jún. 29. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!