Aggódom, hogy babóm nem eszik eleget. Van hogy 6óra hosszáig nem eszik. Nincs baja?
Nem irtad hany hetes,honapos igy nehez korrekt valaszt adni.
Az elso hetekben min a 8-12 szopi legyen meg.Valamint ha meg nagyon pici a baba 5 oranal tobbet ne legyen tejcsi nelkul.
En most varom a 4. babamat.Szopis tanacsadotol tudom + a vedonom is mondta + olvastam is ebben a korban 5 oranal tobb ne teljen ugy el hogy nem eszik a baba.En az elso idoszakban meg ejjel is odafigyeltem erre,mivel nem voltak nagy babaim igy nincs sok tartalekuk.
Vannak olyan babak akik sokat szeretnek aludni,kicsit lustik oket egy picit biztatni kell a gyakoribb szopizasra.
Elso voltam.
Nem sárga egy kicsit? Mert ha igen akkor ébreszteni kell enni.
Amúgy ő még nagyon pici és legalább 3 óránként ennie kéne.
Anyatejes vagy tápszeres??
Én sem keltettem 2 hétig, mikor pici volt, de aztán fogyott, meg stagnált a súlya, és a védőnő is mondta, hogy 4,5 óra után ébresszem fel, és türelmesen erőltessem bele a cicit.
3 hétig ez ment, minden szopi 2 órán keresztül tartott, aztán elaludt, és 1-1,5 óra múlva kezdtem előlről az egészet.
Lassan szopott tána is, de már ébredt magától.
Most 8 hetes, mindig magától kel, napközben 4 órát bír ki csak, éjjel 6-7-et, és nagyon belejött, pár napja 30 perc alatt megvan a szopi, és nagyon alaposan kiüríti...
Keltsed fel te is, van, amelyik újszülött ilyen aluszékony, őket ébreszteni kell, és szopi közben is csikizni, tenyerét masszírozni körkörösen, állát masszírozni, hátát csipkedni, - nekem ezek jöttek be, hogy ne aludjon el a cicin. Persze egy kicsit hagytam pihenni, de amikor már 5 perce nem nyelt egyet sem, akkor ébreszteni kell.
Kitartás, egyre ügyesebb lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!