Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aggódom, hogy babóm nem eszik...

Aggódom, hogy babóm nem eszik eleget. Van hogy 6óra hosszáig nem eszik. Nincs baja?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem irtad hany hetes,honapos igy nehez korrekt valaszt adni.

Az elso hetekben min a 8-12 szopi legyen meg.Valamint ha meg nagyon pici a baba 5 oranal tobbet ne legyen tejcsi nelkul.

2010. júl. 29. 19:26
 2/6 A kérdező kommentje:
2hetes
2010. júl. 29. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

En most varom a 4. babamat.Szopis tanacsadotol tudom + a vedonom is mondta + olvastam is ebben a korban 5 oranal tobb ne teljen ugy el hogy nem eszik a baba.En az elso idoszakban meg ejjel is odafigyeltem erre,mivel nem voltak nagy babaim igy nincs sok tartalekuk.

Vannak olyan babak akik sokat szeretnek aludni,kicsit lustik oket egy picit biztatni kell a gyakoribb szopizasra.

Elso voltam.

2010. júl. 29. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem sárga egy kicsit? Mert ha igen akkor ébreszteni kell enni.

Amúgy ő még nagyon pici és legalább 3 óránként ennie kéne.

Anyatejes vagy tápszeres??

2010. júl. 29. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 8! órán át is bírta evés nélkül.Ekkor lett vége nálunk az igény szerinti szoptatásnak...Költöttem,etettem, költöttem, etettem....De mostanra nagyon szépen kialakult,magától kell a tejcsiért a szokott időpontban.
2010. júl. 29. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem keltettem 2 hétig, mikor pici volt, de aztán fogyott, meg stagnált a súlya, és a védőnő is mondta, hogy 4,5 óra után ébresszem fel, és türelmesen erőltessem bele a cicit.

3 hétig ez ment, minden szopi 2 órán keresztül tartott, aztán elaludt, és 1-1,5 óra múlva kezdtem előlről az egészet.

Lassan szopott tána is, de már ébredt magától.

Most 8 hetes, mindig magától kel, napközben 4 órát bír ki csak, éjjel 6-7-et, és nagyon belejött, pár napja 30 perc alatt megvan a szopi, és nagyon alaposan kiüríti...

Keltsed fel te is, van, amelyik újszülött ilyen aluszékony, őket ébreszteni kell, és szopi közben is csikizni, tenyerét masszírozni körkörösen, állát masszírozni, hátát csipkedni, - nekem ezek jöttek be, hogy ne aludjon el a cicin. Persze egy kicsit hagytam pihenni, de amikor már 5 perce nem nyelt egyet sem, akkor ébreszteni kell.

Kitartás, egyre ügyesebb lesz!!

2010. júl. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!