Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány ml-től lehet az ember...

Hány ml-től lehet az ember tejadó?

Figyelt kérdés
Én naponta olyan 200-300 ml-t fejek le pluszba. Ez sok vagy kevés?Vagy ennyit le lehet adni?
2010. júl. 29. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Én napi 1200-at fejek le pluszban. És van, aki nálam is többet.

Attól függ, hogy mekkora mennyiségért mennek ki házhoz. Ez területileg változó. Itt, Miskolcon van olyan anyuka, aki kétnaponta 180 milit ad le, és felmennek érte a negyedik emeletre. A Heim Pálban, Pesten napi 1 deci a minimum, ezért már házhoz mennek kétnaponta.

2010. júl. 29. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja, azt nem mondtam, hogy minden elismerésem neked! :-) Napi 300 milivel is sok jót tudsz tenni egy koraszülött vagy beteg kisbabáért. Minden csepp számít. (Neked meg kijön az árából a pelus.)

Sokan visszariadnak a tejadástól, mert el kell menni a vizsgálatokra, és az egy kis macera. De megfeledkeznek arról, hogy így azt is megtudhatják, hogy egészségesek-e, valamint a saját gyereküknek sem szívesen adnák bevuzsgálatlan nő tejét, mert komoly betegségeket lehet vele átadni.

2010. júl. 29. 10:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszike a választ! amúgy már a fagyasztó is tele van, mondjuk az nem baj, de segíthetek is valakinek és még én is jól járok akkor miért ne.?
2010. júl. 29. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze! :-) És kérdezz rá, hogy nem kell-e nekik a fagyott is. Van, ahol még azt is elfogadják, annyira nagy a hiány a tejből. Úgy elszomorodom, amikor azt olvasom itt az anyukáktól, hogy tele a fagyó, aztán kiöntik, mert lusták voltak elmenni vizsgálatokra, és a sok drága tej, aminek minden cseppje aranyat ér, pocsékba megy.
2010. júl. 29. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom,hogy 2dl a minimum amiért kijönnek. S 1800 ft ot adnak 1literért.
2010. júl. 29. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Kis info: [link] utolsó voltam.
2010. júl. 29. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!