Öt napos kisbabam két napja nem hajlandó szopizni. Mit tegyek?
Az első harom napon ugyesen szopizott, aztán egyik percről a
masikra elutasítóva vált. Sír, ha szoptatnam, a mellbimbót a szajaba sem veszi, a mellemet inkabb párnának használja, ráteszi a fejét és a kezeit és elalszik rajta. Rengeteg tejem van, állandóan folyik, a baba technikája is jó, az első három napon ügyes volt. Segítsetek, mi lehet vajon az elutasítás oka? Ha lehet, szeretnék kitartani az anyatej mellett. Köszönöm!
Én még arra is gondolnék hogy esetleg nincs letapadva a nyelve? A kórházban szépen evett, otthon meg semmit? Ez így nekem nagyon furcsa...
Mindegy, vidd dokihoz, már reggel és azonnal
Be ne kajáljatok már ekkora kamut!
Itt senkinek sincs gyereke?
Ha egy 5 napos 2 napja egy kortyot nem iszik, rég kiszáradt és halott.
Nem lehet hogy eszik csak neked sokkal több a tejed így azt érzed nem eszik? Kb a 3. napon szokott rendesen beindulni előtte inkább csak előtej van.
Ha annyira sok a tejed gondolom fejed magad mert a nélkül ki sem lehetne bírni, ez tapasztalat. Miért nem próbáltad meg fejve adni? Kispohárból is isznak a babák, vagy svéd itató pohár stb.
Illetve miért nem méred minden etetés előtt és után ha ez ilyen problémás? Onnan tudnád mennyit eszik.
Egyébként lehet besárgult és azért nem eszik, állandóan aludna. Viszont 2 nap rengeteg ennyi bőven elég hogy kórházba vigyed mert nagyon könnyen kiszáradnak.
Ha a történet igaz(bár szerintem is kamu,hisz kb 3 naposan engednek haza,tehát 2 napja vagytok otthon, egyik nap az orvos,másnap a védőnő megy,észrevennék hogy haldoklik a gyerek)),és 2 napja egy kortyot sem ivott a gyereked akkor remélem már a kórházba vagytok, ugyanis kb haldoklik a gyereked.
És inkább legyen cumizavaros, vagy tápszeres de ÉLŐ gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!