Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Öt napos kisbabam két napja...

Öt napos kisbabam két napja nem hajlandó szopizni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az első harom napon ugyesen szopizott, aztán egyik percről a

masikra elutasítóva vált. Sír, ha szoptatnam, a mellbimbót a szajaba sem veszi, a mellemet inkabb párnának használja, ráteszi a fejét és a kezeit és elalszik rajta. Rengeteg tejem van, állandóan folyik, a baba technikája is jó, az első három napon ügyes volt. Segítsetek, mi lehet vajon az elutasítás oka? Ha lehet, szeretnék kitartani az anyatej mellett. Köszönöm!

2020. ápr. 28. 22:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Cumi, cumisüveg? Ha ezeket használjátok akkor lehet cumizavar.
2020. ápr. 28. 22:51
 2/17 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom nem éhezik 2 napja, hanem máshogy eteted. Na az a baj.
2020. ápr. 28. 22:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem kap cumit, cumisüvegetcsem, és máshogy sem etetem. Gyakorlatilag két napja semmit nem evett, de ez így nem maradhat tovább.
2020. ápr. 28. 22:58
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem hívd fel a védőnőt. Baba egyébként jól van?
2020. ápr. 28. 23:01
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Semmit? Ki fog száradni! Vidd azonnal orvoshoz! Még mielőtt baja esne.
2020. ápr. 28. 23:22
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
És etesd valahogy, cumisüvegből is jobb, mint a semmi. Fejd le, kanállal is adhatod!
2020. ápr. 28. 23:23
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Szomjan hal, te meg nem kértél segítséget, az isten szerelmére, ennyi eszed van??
2020. ápr. 28. 23:25
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

5 napos baba még besárgulhat, milyen a színe?

Azért alszik be mert kezd sargulni..

Azonnal menj bele dokihoz

2020. ápr. 29. 02:09
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Első vagyok.

Én nem gondoltam, hogy ilyen létezik a világon. Ha az én babám mondjuk egymás után két étkezést kihagyna sírva, már mennék vele az ügyeletre!! Jézusom... 😳😳😳😳

2020. ápr. 29. 02:38
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
Jönnek ezzel a cimzavaros fa...sággal.Az sokkal jobb ha kiszárad gondolom.😡😡😡😡Én azonnal lefejném a tenet és megpróbálnám ü egből adni.Egy ilyen pici nagyon gyorsan kiszárad.
2020. ápr. 29. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!