Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 30-40 korty az kb. mennyi...

30-40 korty az kb. mennyi tejci lehet? És érdemes ezért fenntartanom?

Figyelt kérdés
Több nincs, talán azért mert többet nem szivja, nem akarja. Ezután még lehúz 160-at (tápot). 1 hónapos.
2010. júl. 27. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

szerintem nem sajnos...

felnőttnek 3 korty lehet kb. babának több de ennyiért nem érdemes szenvedni ha már alapból kap tápszert is.

2010. júl. 27. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
kb. egy deci anyatej lehet.. kimaradt.
2010. júl. 27. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet, szerintem érdemes lenne érte küzdeni, de neked kell eldöntened, vállalod-e. Én is ennyiről hoztam vissza kizárólagos szopira (majdnem, mert a táp csak 140ml volt), de rendesen megszenvedtem érte. Három hétbe telt, másfél óránként tettem mellre, és szoptanítból kapta a tápot, hogy addig is stimuláljon. Viszont a harmadik hét végére (ekkkor volt két és fél hónapos) elhagytuk a tápszert, és azóta is szopizik (most 13 hónapos).

A tápszert fokozatosan csökkentettem le, és nagyon jó volt, hogy már nem kell:) Éjjel is kelt egyszer enni (amikor véletlenül nem, akkor fejtem - 4 hónapos koráig)

Ha úgy érzed készen állsz erre, akkor hajrá, tuti vissza tudod hozni. Ha nem, akkor meg hagyd.

A kortyokra visszatérve, nem tudod így megállapítani a mennyiséget, lehet, hogy másfél deci, lehet hogy csak 70ml.

2010. júl. 27. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen picinwk minden cseppért érdemes küzdeni és 30-40 korty nem is annyira kevés.
2010. júl. 27. 19:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Utolsónak abból igazat adok,hogy ha kevés is de akkor is anyatej, és a semmitől több. Ezért is ragaszkodom hozzá.

16.15-ös akkor te nagyon ügyi voltál, én nem tudom hogy vagyok-e ilyen kitartó. Már másodszor fogtam bele hogy újra beinduljon, de valahogy nem jön össze, nem akar ettől több lenni. :-(

2010. júl. 28. 15:35
 6/6 xStefix ***** válasza:
.. Akkor én mindenképp szakmai segítséget, támogatást kérnék a helyedben!!!
2010. júl. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!