Hogy legyen elég tejem?
1 hetes a babám és sajnos pótlást kell neki adnom. Nem tudom mit csinálok rosszul . Rengeteget van mellen a pici, másfél 2 óránként biztos szoptatok éjjel nappal, teljesen kiszívja mind a kettőt, de így is egyre többet előfordult, hogy egy órányi szopi után sír hogy még éhes , és simán megeszik 30-40 ml tápit :(
Fejni nem tudok, mert ugye nincs is mit , mindet megissza, tejszaporító teát iszom, rengeteg folyadékot fogyasztok.
Van valami ötletetetek vagy praktikátok? Nagyon szeretném ha csak anyatejes lenne.
A nagyobbikkal sose volt ilyen gondom, ő majd egy éves koráig szopizott.
Alkohol mentes barna sör nekem pl segített, de egy két napig csak egy pohárral ittam meg, szénsavas, néztem nem e fáj tőle a pici hasa. Nem fájt, így minden nap megittam egy dobozzal. Csomó, rengeteg tejem lett tőle.
A karamalz italt is írták sokan, de annyira gejj édes íze van, hogy hányingerem volt ha ittam.
Mondják még a köménymagos tojáslevest is, hogy jó de azt nem szeretem.
Illetve, a minimum 4 liter folyadék, sok sok gyumi és zöldség (amitől nem fáj a hasa, erre azért figyelj)
A technikája szerintem jó. Nem mindták hogy le lenne nőve a nyelve. Csak nyammog. Lassan eszik nagyon , bele bele bóbiskol, így egy órát szoptatom kb. Nem nagyon tudom semmilyen praktikákkal se ébren tartani. Mind a kettő melllből, felvàltva pakolaszom egyikről a másikra. De mikor már egy órája ezt csinálom és ordít a mellemen hogy még éhes? Ilyenkor adok neki tápszert.
Meg lehet hogy az is baj, hogy így én pihenni se nagyon tudok. Emlékszem az elsőnél ha nem aludtam nem is volt tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!