Van rá mód, hogy újra legyen elég tejem? 4hónapos lesz a kisfiam.
Figyelt kérdés
Most vettem észre 2napja löttyedt puha a mellem,fejni se tudok ezelőttig evett a fiam belőle plusz 4-5decit napi szinten lefagyasztottam.Az elmúlt egy hétben családi vita volt ,nem nagyon ettem sokat idegeskedtem,nehezeket emeltem ez vezetett ide?Nem tudok mire gondolni,ilyen hirtelen .Mit tehetnék,kész ideg vagyok!Szeretném még szoptatni a gyermekem2019. szept. 7. 14:07
1/3 anonim válasza:
Sok folyadék, pihenés, babával összebújás
Egy idő után normális a "plöttyedt"
Nekem 14 hós a babám
Alig jön ha megnyomom... De ha szopihik hallom ahogy nyel
2/3 A kérdező kommentje:
A szaporító fejést csináljam?2nappal ezelőttig telt,kemêny volt a cicim.Most iszok ilyen tejszaporító teát.
2019. szept. 7. 14:52
3/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, ELÉG A TEJED! Azért nem feszül már a melled és azért nem tudsz fejni, mert beállt a kereslet-kínálat egyensúly. Pont annyi tej termelôdik, amennyi a babádnak elég. A tej 80%-a szoptatás közben termelôdik, úgyhogy ne agggódj. Szoptass tovább igény szerint. Ha bizonytalan vagy, menj el szoptatási tanácsadóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!