Hogyan kell adagolni? A hasfájásra adható szerekre gondolok.
Figyelt kérdés
A Gripe Water-re az van írva 5 ml, egy kávéskanál. Na már most az Espumisan-ra egy kávéskanál (25 csepp)az 1 ml. Az Infacol-ra pedig 0.5 ml van írva, egy adagnak. Ki hogyan adagol?2010. júl. 26. 14:28
1/6 anonim válasza:
én gripe watert adtam a babámnak egy hónapos korától kávéskanálnyi adagot napi ötször.Előbb a kupakba öntöttem egy kicsit,mert üvegből mindíg melléöntöttem, aztán a kupakból a kanálba.
2/6 A kérdező kommentje:
És bevált?
2010. júl. 26. 14:37
3/6 anonim válasza:
Mi az infacolt felszívtuk az adagolójába, minden szopi előtt kapott: nem nagyon vált be akkor (0-4 hetes)
Gripe water: fecskendőbe felszívtunk 2 ml-t és a szájába 'nyomtuk'. csak akkor használtuk, ha fájt a hasa: bevált (4-16 hetes)
Espumisan: kiskanálba kimérek 25 cseppet, minden szopi előtt kapja: úgy tűnik, bevált (19 hetes kora óta, most 21 hetes)
4/6 anonim válasza:
Utplsó vagyok, 16 és 19 hetes kora között nem fájt a hasa, de 4 hó körül nagyon forgolódott szopi közben, már nem is nagyon evett, csak 5 percet és kinlódott, ezért kezdtük megint adni.
5/6 anonim válasza:
első vagyok.igen nálunk bevált a gripe water.három hónapos korára múlt el a hasfájás.azért volt egy-két eset,amikor nagyon fájt a hasa,ilyemkor masszíroztam,tornáztattam,cseresznyemag párnát raktam a hasára,hasra tettem
6/6 anonim válasza:
Infacol, Espumisan, Gripe Water, Papaverinas, Camomilla Vulgaris nem vált be! Puki volt fájdalom maradt! Nekünk ki kellett nőni!
Arra figyelj, hogy a kávéskanál az ne teás kanál legyen!
Van mennyiségi különbség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!