A koraszülésnek vannak előjelei? Pl: gondolok itt hasfájásra, derékfájásra stb.
Figyelt kérdés
azok véleményére lennék kiváncsi akik hamarabb szültek a kelleténél. Mert nekem mostanába elég gyakran fáj a derekem, alól a csontom, mostanába meg a hasamalja is. de még elég korai lenne, 22 hetes vagyok, és ezért vagyok kicsit beparázva.2009. jún. 6. 11:24
1/5 anonim válasza:
Nem, a koraszülésnek egy jele van, elindul a szülés.
35 hétre szültem.
2/5 anonim válasza:
tudom hogy azt írtad olyan írjon aki idő előtt szült.én időre szültem de muszáj írnom és nyugtatnom téged mert nekem is ilyenkor kezdődtek ugyan ezek a tünetek.mondtam is a dokinak.azt mondta jósló fájások megkezdődtek.barátnőm 34 hétre szült de semmi tünete sem volt annyi hogy előtte való nap tiszta víz lett.jó baba várást!!(remélem nem baj hogy válaszoltam)
3/5 anonim válasza:
Szerintem az a fjdalom azért van mert nő a baba vele együtt a méhed,húzódnak a szalagok stb, a csont is azért mert tágulsz,nah nem azért,hogy szülj,hanem nő,hogy legyen hely.A derekad nemtudom de szerintem az sem azért...
4/5 anonim válasza:
Én sem vagyok koraszülő. Az általad leírt tünetek a terhesség velejárói, a méh növekedésének következményei. Az igaz, hogy a koraszülésnek nem mindig vannak előjelei, az sokszor váratlanul jön. A koraszülés egyik oka pl. hogy valamilyen ok miatt idő előtt megreped a burok, vagy leválik a lepény. Vigyázz magadra illetve ha korábban nem tapasztalt tünetet érzel fordulj orvoshoz. Se az általad leírt tünetek szerintem nem tartoznak a koraszülés előjelei közé.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor most kicsit megnyugodtam:)
2009. jún. 6. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!