Mit javasoltok? Szinte minden hónapban mellgyulladásom van, magas lázzal!
Szia! Hát én lehet, hogy az apasztás mellett voksolnék.Legalábbis én azt fogom tenni.Négy hónapos múlt a babám és eddig három olyan gyulladásom volt, hogy alig éltem a láztól és minden egyes alkalommal csak az antibiotikum segített.Ha lesz még egy akkor el fogom apasztani.A folytonos gyulladásnak oka van, amivel jelenleg nem nagyon tudnak mit kezdeni.Nekem azt mondta, a védőnőm, hogy masszírozzam szét vagy fejjem ki.(Fejek nem szoptatok)Ha meg nem javul arra sem akkor menjek orvoshoz és ír antibiotikumot. Jó vicc,majd be...-tam úgy fájt alig tudtam 10-20 milit kimasszírozni.
Meg ugye ha ilyen sűrűn begyullad sokkal nagyobb a tályog kialakulásának a veszélye is.Szóval lehet,nekem az a véleményem, hogy ha még egyszer begyullad utána apasztd el.Addig is próbálj fagyasztóba tenni valamennyi tejethátha azzal könnyebben át tudjátok vészelni az átállást.
Szerintem ez már a szakképzett tanácsadó területe! Én a döntés előtt mindenképp megkeresnék egyet, hogy mi a véleménye, mi miatt lehet és ő mit javasol.
Az biztos, hogy a folyamatos gyulladásoknak oka van! Ha rá tudnál jönni, hogy mi az, akkor talán a megoldás is kézenfekvőbb lenne... (Ha lehetséges, akkor a szoptatás megtartása mellett.)
Az utolso hazzaszolo valaszaval ertek egyett.Mindenkepp megkerdeznek egy szoptatasi szaktanacsadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!