Kukoricát kakilt a gyerek?
Figyelt kérdés
4 hetes 100% anyatejes babám van. Tegnap kukoricás pizzát ettem ma pedig a babám kakijaban egy egész szem kukoricát találtam 😱 ez Hohy lehetséges? Hogy én eszek kukoricát és a baba kakijaban egészben van? Van erre valami magyarázat?
Köszönöm a válaszokat
2020. márc. 6. 13:41
11/26 anonim válasza:
Hát bárhogy is volt, biztos nem a tejből lett, bár az emberi test csodákra képes, de erre azért nem :) nem valószínű, hogy lenyelte, ilyen pici baba öklendezett volna tőle, a pürétől is öklendeznek elsőre, de ki tudja, a lényeg, hogy nincs baja
12/26 A kérdező kommentje:
Igen a lényeg h nincs baja bár nem tudom h került bele. A ruhám a mosogepbe került rögtön, fürödtem aztán kapott enni. Mind1. Csak meglepdotem nagyon. Mert ugye tudjuk h sokszor egészbe jön ki belőlünk, és én meg arra gondoltam h a tej.. De hogy? Össze rakódik a bababa? 😂 Furcsa volt minden esetre 🤷♀️
2020. márc. 6. 14:45
13/26 anonim válasza:
És gondoltad, hogy a kukorica egészben átmegy a mellbimbódon, bele a mellszívóba, onnan a cumisüvegbe, át a gyereken, majd a pelusba? Tényleg ez volt az első tipped?
14/26 anonim válasza:
Te sem gondolod komolyan, hogy anyatejen keresztül ment át a babába ugye???
15/26 A kérdező kommentje:
Mindenre gondoltam csak arra nem hogy lehet bele esett a szájába valahogy 🤷♀️😂
Jók ezek a hormonok.
2020. márc. 6. 17:55
16/26 anonim válasza:
A szájába?? Inkább a pelusba esett, te meg kombinálsz.
17/26 A kérdező kommentje:
A kakiban volt benne..... Hogy esett volna a pelenkaba?
2020. márc. 6. 21:27
19/26 anonim válasza:
Ez most rejtély mint egy bűvésztrükk
20/26 A kérdező kommentje:
Hát eléggé rejtély. Mert 1 szelet pizzát vettem. Nem eshetett rá mert zacskóban volt, és amikor ettem a baba aludt, aztán fürödtem a ruhát pedig a szennyesbe raktam. Szóval igen
Rejtély
2020. márc. 8. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!