Kukoricát kakilt a gyerek?
Figyelt kérdés
4 hetes 100% anyatejes babám van. Tegnap kukoricás pizzát ettem ma pedig a babám kakijaban egy egész szem kukoricát találtam 😱 ez Hohy lehetséges? Hogy én eszek kukoricát és a baba kakijaban egészben van? Van erre valami magyarázat?
Köszönöm a válaszokat
2020. márc. 6. 13:41
1/26 anonim válasza:
Maximum úgy hogy nem figyeltél és valahogy lenyelte. A tejen keresztül biztos nem megy át
2/26 anonim válasza:
Beleesett a melltartódba, szoptatás közben a szájába került és lenyelte. Nem akkora X-akta.
4/26 anonim válasza:
Jah, hát köztudott, hogy a kukoricát, ha lenyeled, bejut a tejmirigyekbe, átmegy a tejcsatornákon, majd kibújik a mellbimbón egyenesen a baba szájába.
5/26 A kérdező kommentje:
Cumisuvegbol kapta a tejet. Abba nem esett kukorica.
2020. márc. 6. 13:52
7/26 anonim válasza:
Akkor a ruhádról vagy bárhonnan benyelte
Ha van tesó, akkor segített kicsit a dolgon
Érdemes jobban figyelni
8/26 A kérdező kommentje:
Nincs tesó.
Megettem a pizzát, elmentem fürdeni, pizsamat vettem fel, aztán ébredt a baba.
Szóval szinte lehetetlen h bele esett volna a szájába.
2020. márc. 6. 13:55
9/26 anonim válasza:
Akkor a kakiba esett nem belőle jőtt
10/26 anonim válasza:
🤔🤔
Gondolom a kukorica ráesett a ruhád rá, majd a gyerek bodyjába... Onnan meg egyenes út, hogy legörgőzik bele a pelusba... Micsoda rejtély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!