Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan gyorsítsam meg a...

Hogyan gyorsítsam meg a szoptatást?

Figyelt kérdés
9 napos kislányom rendszeresen úgy szopizik, hogy elalszik a cicin, és csak úgy tudom felkelteni, ha berakom a kiságyba, persze rögtön jelzi hogy ô még nem lakott jól, mit képzelek én. Ilyenkor újra rárakom és jó nagyokat mohón kortyol, majd ismét eljátssza. Most 45 perce játsszuk ezt. Mit tanàcsoltok? Rohadt fárasztó... biztos nem komfort szopi mert ki szokta köpni... Próbálom a talpát vakargatni, ha az arcát simogatom akkor inkább mosolyogva bealszik... :)
2020. márc. 5. 00:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
87%

1: Nem 3 óránként kell szoktatni hanem igény szerint

2: Ezek a kicsi lények még minden nappal változnak

3: Minden gyereknek más az alvásigénye. Az én fiam pl nappal alszik 3szor kb 20 percet

2020. márc. 5. 10:09
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Két napja működött, lehet, hogy a jövő héten is fog. Sajnos ez nem az a műfaj, amit egyszer sínreteszel, és akkor minden rendben.
2020. márc. 5. 10:18
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha elengeded a cicit várj még, ne rögtön tedd a kiságyba. KB 20 perc kell nekik, amíg a mélyalvás fázisba kerül. Akkor könnyebb lesz betenni.
2020. márc. 5. 12:03
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Az első tizenkét hétben még fokozottan igaz, hogy ami tegnap még működött az nem fog ma is feltétlenül. Ez egy ilyen műfaj. Szépen lassan kiismered, addig ez megy. Hagyd a saját tempójában enni, te sem szereted ha sürgetnek
2020. márc. 5. 12:06
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
2020. márc. 5. 12:10
 26/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. most fekve szopiztunk és van pár percem ebédelni mire rájön hogy eltűntem :D
2020. márc. 5. 12:58
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól olvastam bimbóvédővel szoptatsz? Én is használtam bimbóvédőt miután hazajöttünk a kórházból és nekünk is 50 percekig tartott a szoptatás. Egy idő után én is panaszkodtam valakinek, aki azt mondta hogy a bimbóvédő miatt van minden. Amiatt nagyon erősen kell szívnia hogy jöjjön a tej és nagyon hamar elfárad benne, így abbahagytam a bimbóvédőzést még pont időben. Nehezen akarta elfogadni a cicimet nélküle, már cumizavar alakult ki. 1-2 nap alatt visszaszokott cicire és azóta semmi gond nincs az evéssel. 20 perc alatt végzet az evéssel utánna és úgy beindult a növekedése, mintha tápszerrel etettem volna. Az 1 hónapos státuszon 1200 g-al volt nehezebb, mint a születési súlya. Sok bimbóvédő krémet használj, a Lansinoh-ot érdemes megvenni, drága de alig kell belőle és nagyon hatásos. Sok sikert, majd írj hogy álltok!
2020. márc. 5. 17:35
 28/40 A kérdező kommentje:
Azóta sem aludtam, ő 1-2x fél órát. Megpróbálom anélkül, de nagyon fáj, kicsi befelé forduló bimbóim vannak, nem nagyon tudja bekapni
2020. márc. 5. 18:38
 29/40 anonim ***** válasza:
87%
A babák szopizás közben is tudnak aludni. Ő ki tudja pihenni így magát, amiatt ne aggódj
2020. márc. 6. 08:13
 30/40 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki tényleg éhezett a kis drágám. Nagyon nehezen és kevés tej jött neki a védőn keresztül, azonban anélkül egyáltalán nem tudja bekapni. Lefejtem neki az utolsó pár alkalommal és óriásiakat aludt. Igaz, hogy összesen 60-70 mili jön a két mellből :(
2020. márc. 6. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!