Ti is híztok szoptatás alatt?
Nem,sőt fogytam, 8 kilót.
Nagyon nem örültem neki,mert így is sovány vagyok 😆
Híztam
(nem ettem többet mint egyébként)
Magától a szoptatástól nem hízik senki.
Sőt !!! A test a tej előállításához is kalóriát használ fel,tehát az hogy a kilók jönnek az elfogyasztott ételnek köszönhető.
Lehet hogy észre sem veszed de többet eszel Akár csak 500 kalóriával is egy nap! Ami azt jelenti hogy heti szinten 3500 pluszban van a tested.
Gondolj csak bele hogy 100 gr tészta 300-400 plusz. És ez a mennyiség észrevehetetlen mikor szeded a kaját a tányérba.
IR anyuka vagyok,második terhességem alatt derült ki!
Így mérnem,számolnom kell mindent.
Végig fogytam a 2 év szoptatás alatt.
Pedig annyit ettem, mint egy víziló (minden nap egy tábla(!) csoki,fonott kalács, főtt étel,különböző innivalók, pl. Karamalz, limonádé-már rosszul voltam a víz látványától is)
Szerintem nem a kajától függ. Ennyi evés mellett 2 év alatt 13 kg-t fogytam.
Szerintem attól függ, hogyan reagál a hormonális változásokra a szervezet.
Más ennyi kajától 100kg-ra hízott volna. Én meg 73-ról 60-ra fogytam.
Nem
Elején(4,5 hós korig) stagnált a súlyom, mondjuk ettem annyit, hogy csak na... Nem vagyok rá büszke, de szénhidrát függő lettem:mindennap peksuti, süti, turorudi, puding.
Ráadásul a lányom "jo" baba, volt időm enni. :D
Aztán kB 1,5 hónapja elkezdtem leállni, nincsen nasi, de azért eszem rendesen. Emellett járok heti 1x tornára és mindennap itthon alvasidoben edzek 20 percet. Így fogytam 2 kg-t, viszont formasodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!