Szoptatás alatt normális a hőemelkedés?
Figyelt kérdés
Ha beteg vagyok se szokott lázam lenni csak hőemelkedésem. Most meg vagyok fázva, és 37.3-37.5 a testhőm.
Azelőtt nem mértem, csak még a terhességem alatt, akkor 37 fok volt általában. De azt úgy tusom akkeo normális.
Most nem tusom Higy a betegségtől e vagy alapból ennyi még mindig.
Egy másik kerdes
Lázasan lehet e szoptatni, mert ezt is azt is olvastam és nem igazán tudom eldönteni hogy most akkor lehet e
2020. márc. 2. 17:43
1/3 anonim válasza:
Nem okoz hőemelkedést a szoptatás. Lehet lázasan is szoptatni, sőt az anyatejjel a baba megkapja a szervezeted által termelt immunanyagokat, és pont így van jó esélye arra, hogy ne kapja el.
2/3 anonim válasza:
Ha más tüneted is van, menj orvoshoz! Ha viszont gyógyszert szedsz be, vagy felír valamit a doki, kérdezd meg, hogy szoptathatsz-e gyógyszer szedése mellett!
3/3 A kérdező kommentje:
Annyi tüneteim van még hogy folyik az orrom, kicsit kapar a torkom.
2020. márc. 2. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!