Szerintetek az normális, hogy egyik szülőtársam 37.1 fokos "hőemelkedéssel" nem engedi el a gyerekét iskolába?
Van annyi esze, hogy nem küldi közösségbe a beteg gyereket, így legalább
1) nem fertőz másokat össze
2) attól, hogy 'csak' hőemelkedés, attól még beteg és azt ki kell feküdni, különben rosszabbodni fog
3) gyógyszeradásról meg ki beszélt? Keveritek a szezont a fazonnal, a kérdező odabökött még valami hülyeséget ti meg ugrotok rá.
Hülye mentalitás játszani a munka hősét és betegen munkába menni/iskolába zavarni a gyereket. Ahelyett, hogy egy enyhe betegséget kifeküdné 2 nap alatt, megy fertőzni és lassabban is gyógyul meg. Komolyan kérdés, hogy ez normális-e?
37,1 még csak nem is hőemelkedés. Ennyi egy tisztes kis rohangálás után is van a gyerekeknek. De mindenki azt csinál amit akar.
Szerintem pl az is röhejes ha valaki ide jár csámcsogni azon, hogy a másik hogyan éli az életét, meg hogyan neveli a gyerekét, de nyilván téged meg ez nem érdekel.
Az én gyerekem például egy pici hőemelkedéstől is levert, csak feküdni kíván, egyszóval megviseli. Én is ilyen voltam ès vagyok is. Ha rosszul érzi magát, akkor pedig otthon maradhat. Pihenje csak ki, úgy vagyok vele, hátha így egy nap alatt átmegy rajta.
Szerintem meg az röhejes, hogy egyeseknek nincs jobb dolguk, mint mással foglalkozni🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!