Akinek olyan mellei vannak, mint egy 10 éves kislánynak, tudott szoptatni?
Figyelt kérdés
Lett teje, tudott szoptatni? Akinek nincs egy fél tenyérnyi melle sem.2020. márc. 2. 11:41
1/11 anonim 

válasza:

A mell méretének nincs köze a dologhoz
2/11 anonim 

válasza:

Igen, sőt! Sokkal több tejem volt, mint a nagymellű ismerőseimnek!
3/11 anonim 

válasza:

Valóban nincs köze a mellméretnek. Akkora dús mellem van, mint egy szoptatós dajkának mégsincs tejem, hamar elapadt az a kevés is. Az ismerősöm a szúnyogcsípés méretű melleiből meg egy év után is dől a tej, eladja, fagyasztja stb. Szóval nem ezen múlik.
4/11 anonim 

válasza:

Semmi köze a mérethez. Anyukamé nagy, az enyém kicsi, egyinkünk se tudott szoptatni.
5/11 A kérdező kommentje:
Kicsit biztató azért. Egy hónap múlva szülök, de nem nőttek semmit, a bimbó is csak nagyon minimálisat. Hát majd meglátjuk. Anyámnak nem volt teje, pedig neki azért nem ilyen kicsik a mellei.
2020. márc. 2. 12:18
6/11 anonim 

válasza:

Az enyém is alig észrevehető :) vártam is, hogy majd terhesen jól megnő... potyára vártam :) amikor bedurrant a tej, akkor vagy 2 hétre hatalmas lett, aztán vissza állt az eredeti állapotra.
Tudtam mindkettőt szoptatni.
7/11 anonim 

válasza:

Igen is- nem is. 6 hónapig kínlódtam vele, sokszor nem volt elég a mennyiség. 4. hónaptól már rápótlás kellett. 6. Hónapra elapadt.
8/11 A kérdező kommentje:
Én is potyára vártam. Ez volt az utolsó menstváram, hogy majd ha terhes leszek megnő. :D Csomó ismerősömnek megnőttek a terhesség alatt vagy amikor fogamzásgátlót szedtek, hát nekem egyiktől sem. Tervben volt mindig is a mellplasztika, de a nőgyógyászom javasolta, hogy szülés után legyen. Szegény mindig bíztatott, hogy na majd a fogamzásgátlótól lehet, hogy nőni fog, vagy majd szüléskor. :D
2020. márc. 2. 13:41
9/11 anonim 

válasza:

Igeen! Nem is nőtt a terhességgel/szoptatással se épp csak egy kicsit. De tejem az van.
10/11 anonim 

válasza:

Allitolag kisebb mellnek nagyobb a "tejhozama".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!