Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10hetes babam csak cicin tud...

10hetes babam csak cicin tud elaludni. Viszont este8korul ha lefekszünk 23orat cuppog rajta mire elalszik. Ki van igy?

Figyelt kérdés
2-3 ora mire elalszik, viszont 3-4ora mulca ha kel cicizni mar bufinel alszik es szinte mindig ugy teszem le h nem bufog,alszik. Meg reggel 7-8korul is cici utan alszik es delig-1ig fel se kel.
2020. febr. 18. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Első gyerek előtt nagy cumi ellenes voltam... Ennek ellenére a tanácsom: cumit tolj a csőrébe. Csak olyat keress, ami hasonló a mellbimbód alakjához, nálunk a mam vált be.
2020. febr. 18. 21:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Mam cumink van, elso 4hetben csak az logott a azajava, cumisuvegbol kapta az anyatejet, mert bmira fajt a bimbóm....aztan kevesebb lett a tejem ezert ujraratettem h beszaloritsa. Sikerult is de azota csak a mellemen alszik el es oklendezik a cumiktol.
2020. febr. 18. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Örülj hogy nem lett cumizavaros. Ez egy ilyen szakasz. Majd mikor már érdekli a világ, nem fog ennyit szopizni. Olvass, filmezz, találd fel magad míg cicizik.

Az én majdnem 6 hónaposom is cicin alszik este. Sokszor még most is egy órát cicizik olyankor.

2020. febr. 18. 21:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,nem egy rossz dolog csak ujra bmira faj a bimbóm, sajnos,es igy nagyon rossz. Mar mindent probaltam(kremet) tejfelfogokagylot,szelloztetest,tejjel kentem. Bordokinal voltam, szoptatós tanácsadónál....csecsemosoktol kaptam kevert kremet....semmi
2020. febr. 18. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha hagynál rá időt, lehet hozzá szokna a mellbimbód. Nekem is fájt elsőre. Ki is sebesedett. Ordítani tudtam volna, de nem adtam fel a szoptatást
2020. febr. 18. 21:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen elsőre nem voltam kitartó, de el nem tudtam kepzelni hogy ez normalis dolog. Viszont nekem nem volt sebes akkor se es most sem. Bőrdokihoz azért mentem el vegul a napokban mert bő 6hete tart es egyre rosszabb. Illetve azt hittem h be van gyulladva a mellbimbóm. 1hete se volt h ujra szoptattam amikor tejlazam lett! Lazas voltam ,bmira szarul voltam, ugyh nem mondanám h nem vok kitartó igy 2.alkalommal,mert nem adtam fel ennek ellenére. Pedig majdnem 2.alk.al is tejlazam lett csak idejeben felismertem a tüneteket es hivtam a nodokimat h mit tegyek.....szerencsere nem lett újabb mellgyulladás. Bőrdoki megnyugtatott h nincs begyulladva. Várok hátha egyszer elmúlik akkor.
2020. febr. 19. 02:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Lansinoh krémet is probaktad? Ha nem adj neki egy esélyt. Illetve jól kapja be a baba a melledet?
2020. febr. 19. 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindhárom gyereknél kb. egy hét volt amíg elmúlt a fájdalom, a harmadik-negyedik nap volt a legrosszabb, akkor a szoptatás elején sírtam a fájdalomtól. :/ Ha már szoptatási tanácsadónál is voltál, akkor nem tudok okosat tanácsolni. Végső megoldásként talán a lefejt tejet adhatod neki üvegből.
2020. febr. 19. 07:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen sajnos egyszerűen senki nem tudja mitol van ez meg mindig. Bőrdoki szerint elmúlik majd, hat jah. Majd egyszer biztos, csak kérdés mikor.....de azt senki nem tudja sajnos. Minden szopi kesz remalom. Ejjel is 3orankent eszik. Nappal hol 2, hol 3, de van h 4,az a jobb addug tud pihenni a bimbi.
2020. febr. 19. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!