Ti keltitek a babákat 2-3 óránként, ha maguktól nem ébrednek, vagy hagyjátok, hogy a maguk ösztöne szerint ébredjen és egyen? (1,5 hetes babával itthon)
Ezer és egy változatot lehet olvasni, és idegeskedni amiatt, mi a jó. De most arra hajlok, hogy ha jól eszik, és utána jól alszik, akkor nagy gond nem lehet, nem kell tukmálni a mellemet és megszakítani a kis álmukat, mikor olyan békésen alszik.
Mik a tapasztalataitok?
Fel se vedd. Egy ilyen kicsinek nem kell hogy napirendje legyen.🤦
Olvass az igény szerinti szoptatásról. A babának az a legjobb, ha akkor ehet amikor akár. Hiszen te is akkor szeretsz enni.
Sose keltettem. Egy egészséges, jó súllyal és időre született, nem sárga baba, nem fog álmában éhen halni.
Más kérdés, hogy volt, hogy ott álltam fölötte türelmetlenül, amikor már 5 órája aludt éjjel, és folyt a tejem, és az első nyikkanásra felkaptam, hogy "na végre!", de sose keltettem.
Köszi mindenkinek. Még elég változóak a napok. Ma 2-4,5 óra között aludt, így nem volt meg az ajánlott 7 etetés 24ó alatt, de amikor eszik, akkor 25 perc alatt jól lakik, és akár egy órát is nézeget nyugodtan.
Másik nap meg 20-30 perceket alszik, 1 órán át nyammog, és éjjel is csak 1,5 órát alszik.
De ilyen kis korban még akkor ne várjak csodát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!