Jovoheten kezdi 2 eves gyerekem a bolcsit napkozben sok cici van itthon pedig eszik mindent bolcsibe at fog allni h nem vagyok ott?
Talan a kozosseg jot tesz neki
szerintem en parazom kicsit tul
Gondolom nem most tudtad meg, hogy kezdi. A napközbeniu ciciről már rég leszoktathattad volna.
Gyerektől függ, hogy viseli. Lehet, az új környezet miatt, meg a "csordaszellem" miatt nem fogja hiányolni, de az is lehet, dupla "trauma" lesz, hogy elkerül tőled, és cicit sem kap.
Mi a kérdés? Mivel nem leszel ott nyilván nem fog tudni cicizni, tehát nincs mit beszélni erről.
Viszont érdemes lett volna a bölcsi kezdésig leszoktatni a napközbeni cicizésről, hogy tényleg ne legyen ebből gond.
Utolsó: nincs összefüggés a mell mérete és a szoptatás hossza között. Nekem viszonylag kicsik a melleim (75B-s melltartót hordok), mindkét gyerekem 6 hós koráig csak anyatejes volt, első gyermekem 22 hónapos koráig szoptattam, 2. most 23 hónapos és még szopizik (mondjuk már le akarom hamarosan szoktatni) és még mindig van tej mert hallom ahogy nyel szopi közben.
Inkább az a "titka", hogy az elején igény szerinti szoptatás, és nem adni tápszert pótlásnak + mi elég lassan hagytuk el a szopikat, sokáig szopizott éjjel is mert kelt és reggel este is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!