5 és fél hetesek a lányaim és nappal alig akarnak ebben a nagy melegben szopizni. Másnál is van ilyen?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 10:49
1/6 anonim válasza:
A meleg mindenkinek csökkenti az étvágyát,ne aggódj ha egy picikét esznek az már jó,figyelj oda hogy sok folyadékot pótolj, ebben a hőségben ez a legfontosabb.
2/6 A kérdező kommentje:
Le szoktam fejni a tejet, és úgy adom oda nekik .
2010. júl. 23. 11:52
3/6 anonim válasza:
nekem 7 hónapos a fiam és egyszerűen alig eszik.még szopizni sem nagyon akar.
4/6 xStefix válasza:
Teljesen természetes, hogy ilyen melegben nem akarnak (annyit) enni.. Én gyerekem is egyik nap alig, másnap meg telerakja magát, hogy csak pillogok. :)
Szokták jelezni a babáid, hogy szomjasak? Mert ha igen, akkor egy tipp: néha-néha próbálj úgy fejni, hogy "szétválasztod" az első és a hátsó tejet. Az első hígabbat tedd külön edénybe és ha a picik csak szomjasak, akkor inkább azt add oda nekik, mert az elsőtej kiváló szomjoltó! A hátsó sűrűbbet pedig rakhatod az "evős" adagok közé.
Nem is menne a szopatásuk szerinted?
5/6 A kérdező kommentje:
Ilyenkor már mikor lehűlik a levegő akkor sokkal jobban szopiznak. Nappal meg csak bekapja szív rajta 2-őt és ennyi.
2010. júl. 23. 20:25
6/6 anonim válasza:
Nálunk gyakran éjjel ette meg az adagját (lefekvéskor dupla cici, hajnalban 1, majd kora reggel ismét dupla), nappal csak nyammogott. Ha összességében jól van, gyarapszik, akkor nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!