Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » El lehet választani egy 14...

El lehet választani egy 14 hónapost annyira, hogy alváshoz ne kelljen a cici? Alvások között megkaphatja. Csak szeretném, ha el tudna aludni nélküle.

Figyelt kérdés

Nagyon anyás és a cici a minden. Lehet, hogy csak az alvásnál veszem el a cicit, vagy csak egyszerre tudom?

Ha lehet akkor mégis hogy kezdjek neki?

Terhes vagyok és nem fogom tudni ennyit szoptatni, melyik az az időpont amikor még elkezdhetem? Van kb 8honapom még

2020. jan. 29. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Én 13 hónaposom is anyás, 9-10 hónapos korára viszont én a nappaliakat elvettem, csak az esti altatáshoz, ébredésekhez van azóta. Azt viszont lehetetlennek tűnik elvenni.

A Tied is nem adja esetleg könnyebben a nappaliakat?

2020. jan. 29. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Négyből 3x sikerült elaludnia anélkül. Lehet egyelőre megpróbálkozom a nappali alvásokkal.
2020. jan. 30. 06:08
 3/4 A kérdező kommentje:

De az az igazság hogy szinte már csak az alváshoz cicizik, lehet egyszerűbb lenne megvárni hogy leválasztja magát?

Mert ő igazából napközben nem is kéri most a fogzás miatt, lehet hogy ezért ragaszkodik hozzá ennyire?

2020. jan. 30. 06:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet. 13 hónapos lányom már csak reggel és este szopizik. Nappal másképp alszik el, de este is aludt már el az apjával párszor. Próbáld meg máshogy altatni, nappal menjetek sétálni olyankor. Este meg figyelj arra, hogy vacsorázzon rendesen és bízd apára az altatást. Ha van xumija add oda neki, ha nincs akkor szerezz egy alvós állatot vagy szundikendőt. Előtte aludj vele, hogy lwgyen anya illata. Fontos tudni, hogy a alvás előtti szopi funkciója az, hogy ellazítja és megnyugtatja a babát. Ezt kell kitapasztalod, hogy mivel tidod a legkönnyebben kiváltani. Én amig kissebb volt a mellkasomon simizt és dúdoltam neki, a testkontakrus+szívhang+dal megnyugtatta. Most mellé fekszem, simizem vagy dúdolok neki. Mikor mit igényel. Este ha nem cicin alszik el akkor ugyanúgy mint nappal.
2020. jan. 30. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!