Van két foga a kislányomnak alul,9hónapos, sose szokott harapni cici közben, de már többször volt, hogy megharapta. Miért csinálja? Jön felül is a foga és feszül az ínye, jó neki, ha haraphat? Vagy?
Figyelt kérdés
2019. dec. 11. 06:02
1/2 anonim válasza:
Nyilván jólesik neki az inger, hiszen ezért használnak sokan rágókát is. Előfordul az ilyesmi, ha jön a foguk. Vannak babák, akik hamar megértik, hogy nem szabad, vannak akiknek idő kell és következetes figyelmeztetés mindig és akadnak, akik az istennek sem értik meg, nyilván nem rosszindulatból. Hagyni szerintem nem szabad, mert ha rögzül a szokás, már foggal is ezt fogja csinálni és az nem lesz annyira mókás. ha ráharap, határozottan rá kell szólni, hogy nem szabad és elvenni tőle pár pillanatra és ezt következetesen ismételni, amíg meg nem érti. Okosak a babák, hamar felfogják, hogy nem lehet, aki mégsem sem gonoszkodásból csinálja mégis, az meg a Te tűrőképességeden múlik, meddig hagyod. Mivel jómagam sem mazochista, sem mártír nem vagyok, így elvettem, ha harapott, hamar megtanulta mindkettő, hogy nem lehet véresre harapni az anyjuk mellét akkor sem,, ha épp jön a foguk és jól esne.
2/2 anonim válasza:
Jön megint egy foga valahol. Az enyém az áttörés előtti napokban harapott rá véletlenül, aztán abbamaradt. Azért a szólongatással óvatosan, ha pl rakiabalsz később elutasíthatja a cicit mert rossz élményt (kiabálás) társit hozzá. Én a harapós időszakban szopizas előtt foginygellel kentem be az inyet, olyankor nem harapott, gondolom csillapodott a viszketes. Ha mégis harap csak halkan mondd neki hogy auu és vedd ki picit a szájából a cicid. Bár ezt én csak kétszer csináltam mert nagyon keservesen sírt, látszott rajta hogy nem direktbe harap, mert már szopi végén komfortszopinal fordult elő, szerintem annyira belemerült, hogy észre sem vette hogy harap. Valószínű nálatok is abbamarad, az enyém 9 hónapos, 7 foga van de nem harapott meg már vagy két hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!