Szoptatás végéig nem lesz már kisebb a mellem?
Figyelt kérdés
Hatalmas melleim lettek..másfél hónapos a babám, már beállt a kereslet kínálat, tehát nem feszülnek..esélytelen hogy változzon a méretük a szoptatás végéig? Mert semmi régi ruhám nem jön így rám, akkor be kell vásárolnom..2020. jan. 20. 20:08
1/8 anonim válasza:
Ennyi legyen szerintem a legkisebb gondod :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Érdekel hogy ha várok pár hetet akkor más lesz-e a helyzet, jelenleg tényleg összesen három felső jön rám, nem vásárolok be, ha utána lógni fognak rajtam minden. Szerintem fel szabad tenni ilyen kérdést akkor is, ha nem ez a legnagyobb problémám...
2020. jan. 20. 20:15
3/8 Horaires válasza:
Szerintem érdemes egy-két új cuccot beszerezz, fontos, hogy kényelmes ruhákat hordj. Inkább pár hónapról, mint pár hétről lesz szó.
4/8 anonim válasza:
Sajnos nekem is kicsik lettek a ruháim, a mell résznél, szorít és kényelmetlen. Szerintem néhány ruhadarabot megéri venni, mert kényelmetlen a szűk felső. Talán majd szoptatás abbahagyása után jók lesznek, (egyébként 1 éve szoptatok, kicsit kisebb de nem az eredeti) .Én reménykedem, hogy felhúzhatom még a kedvenc, csini, ruháimait:)
5/8 anonim válasza:
Olyan 3 hónapos korára normalizálódott nekem.. 13 hónaposan lett akkora, mint terhesség előtt. A vicces, hogy ekkor már újra babát vártam, de csak a 25. Héttől lett nagyobb újra a mellem, annak ellenére, hogy végig szoptattam. Addig az első terhesség alatt szibte az első a mellem volt, ami nőtt..
Muszáj nagyobb ruhákat is venni.
Bár nekem csak részben volt ilyen gondom.
Sok esetben nem is volt méretgond, hanem szabás.
Lehetetlen volt szoptatni bennük normálisan
6/8 khniki válasza:
Van, akinek visszamegy, van, akinek nem. 4 honapos múlt a babám, még mindig óriásiak a melleim, nagyon kényelmetlen.
8/8 anonim válasza:
Az se biztos sajnos, hogy visszamegy. Én B kosárral lettem terhes, D kosárral szoptattam, C kosárnál nem lett kisebb. Én mondjuk nem bántam mert legalább lett mellem, de nem irigylem azt akinek hatalmasra nő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!