Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hiába fejek, pár pumpálás...

Hiába fejek, pár pumpálás után nem jön semmi. Ez normális?

Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Ha nincs a melledben tej, akkor igen. Ha van benne, akkor jönnie kell.
2020. jan. 11. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Normáis, nem minden nő tudja lefejni a tejet, valakinek csak addig termelődik, míg a baba szopizik. Nézz utána a neten.
2020. jan. 11. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

3 esetben normális

1 nincs tejed

2 annyi tejed van, amennyi a kicsinek kell

3 van, aki soha nem tudott fejni..

Nekem az elején jól

Ment, de akkor jóval több tejem volt, mint kellett, de nem fejtem csak 2 hétig

7 hósan még szoptatás után fél órával fejtem egyszer ..190ml simán lejött / temetésre nem akartuk vinni a babát/

Kéőbb 11 hónaposan pedig,ha megnyomtam sem jött rendesen / előtte spriccelt/ azt hittem már csak cumizik.. annak ellenére , hogy nyelt is, csak nem

Olyan hangosan...de egyszer visszabukta, egyszer pedig valami megzavarta és rámprüszkölte a szájában lévő mennyiséget.

Meglepett... / tudni kell, hogy itt már terhes voltam a tesóval/

Kiváncsiságból ráfejtem, 1 csapp ha jött..

2020. jan. 11. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig csak az első hónapokban jött a mellszívóra, amikor még olyan erős volt a tejleadó, hogy akor is megindult, ha rá gondoltam.

Most 1 éves a fiam, jó ideje nem tudok fejni, de ő anyatejes születése óta. A lányommal ugyanígy voltam, neki se kellett soha pótlás. Van, akinek egyszerűen nem indul be a tejleadó reflex a mellszívóra, de attól még van teje, és a baba simán kiszívja.

2020. jan. 11. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elején fejtem mert sok volt nagyon. Aztán mikor 2-3 hónapos volt és próáltam fejni, kézi géppel, kézzel is, de nem igazán jött. Addigra beállt a mennyisége,annyi termelődött amennyire szüksége volt, soha nem adtam neki pótlást. A legjobb mellszívó a gyerek, csak ő tudja a legprofibb módon kiszívni a tejet:)
2020. jan. 11. 23:17
 6/7 khniki ***** válasza:
Nekem kb. a fele jön ki annak, ami benne van. Étkezést váltottunk ki, annak az idejében fejem, hogy tudjak lefagyasztani.
2020. jan. 13. 02:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekünk esetén sok teje volt a feleségemnek. A maradékot leadtuk a kórházban. De mellszívóval nem jött ki. Kézzel kellett masszírozni kellett, a kórházban megmutatták hogyan kell. Szerettem csinálni, kedves emlék azóta is.
2020. jan. 13. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!