Attól, hogy bukik a babám, még lehet éhes? Többször szopiztatom, kicsiket a meleg miatt, de az elmúlt fél órában már 3-4 bukogatott kicsiket.
ne etesd össze-vissza. azért bukik, mert állandóan van valami agyomrában.
ha szomjas, vizet adj neki.
3 óránkénti szoptatásnál is bukik a fiam, pedig addigra már garantáltan nincs semmi a gyomrában. A bukásnak nem a gyakori szoptatás azoka.
Nne adj neki vizet, az anyatej tökéletesen megfelel. A víz csak a drága helyet foglalja abban az apró gyomrában a tej elől.
Emberek, ne szivassuk már a gyerekeket ezzel a "csak anyatej" mániával!!
Mindenki megnézheti az ANTSZ honlapján a felhívást, benne volt az m1 híradóban is, hogy kánikulában itassuk az anyatejes gyereket is! A forralt víztől nem lesz baja, nem veszi el a helyet a tej elől. Az én gyerekem hat hetes és csak anyatejes, de mindig megkínálom vízzel és érdekes módon mindig iszik pár kortyot, pedig 130-160 miliket eszik.
Az enyém meg nem kapott vizet, csak anyatejet, de azt annyit, amennyit akart, igény szerint, ha akart, akkor óránként, és nem esett be a kutacsa, nem szomjazik.
Nem tudom, miért olyan nehéz elfogadni, hogy az anyatej is FOLYADÉK, és szomjoltásra tökéletesen megfelel.
ÁNTSZ meg m1? Komolyan ez lenne a megbízható forrás, ahonnan a megingathatatlan információk jönnek..?
Inkább nem állnék most neki felsorolni, hogy mennyi mindent nem tudnak az egészségügyisek a szoptatással kapcsolatban...
NEM KELL más folyadék! Akár elhiszik egyesek, akár nem. Akit érdekel, hogy miért, az úgyis utánanéz.
Igen, lehet éhes. A gyakori bukást legtöbbször nem a gyakori szoptatás okozza, hanem más egyéb, pl. a záróizom, ahogy előttem is írták. (A tápisok között is van nem egy, aki szintén sokszor bukik.) Nyugodtan szoptasd meg és böfiztesd többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!