Egyhetes babámat naponta 8x kellene kelteni és szoptatni, de nehezen alszik el és sokszor pont aludna, amikor kelteni kell, mit tegyek?
Ezzel a 3 óránként KELL etetni dologgal engem is kiakasztottak... Főleg mert az én lányom egy hetesen egy evés után, napközben képes volt 4 vagy majd 5 órákat aludni... Végül én úgy voltam vele (mivel nem volt besárgulva) csak tudja mi kell neki... Ha kell neki az alvás akkor aludjon... Majd felkel ha éhes... 🙂
A súlygyarapodása így is megvolt...
Koraszülött? Sárga? Orvosi utasításra kell kelteni? Súlya gyarapszik? A lényeges infók kimaradtak.
Ha nincs orvosi oka, nem keltünk fel babát, hogy egyen. Te sem mindig egyformán vagy éhes. Jelzi ő, ha éhes.
Miért kell kelteni?
Ha nem Korababa
Nem kis súlyú, és /vagy sárga, akkor nem kell
Nekem nagyon rossz alvó volt
De legalább egyszer aludnt 4-5 h-t
Semmi nem vitt volna rá a fentieken felül, hogy felkeltsem.
2-3 hetesen volt h éjjelt is átaludt ( akkor ébresztés nélkül volt, h megszoptattam, mert folyt a tejem€
Egyébként álmában is meg lehet eteni, melléfekszel és a szájához teszed a cicit, a szopóreflex működik akkor is, ha alszik.
Hogy altatod el? Nekem célszerű eleve cicin altatni.
A 3 óra meg felejthető, az elsővel még éjjelre ébresztőket állítottam be magamnak 3 óránként.. fenéket, adok neki amikor éhesnek tűnik, ha 2 2, ha 4, akkor 4 óránként.
4. Vagyok
Ellentmondásosnak tűnhet.. hogy nem jó alvó és átaludt éjjelt
Hektikus volt..
Egyszer egész nap 1 szer aludt
Máskor itt-ott 10 perceket..
Éjjel meg jól aludt..
Kb 2 hónaposan állt be
4 hónaposan pedig kijöttek az első fogai
Akkor amiatt nem aludt el. Ha már aludt nem volt gond innen.
/15 hónaposan jött újabb 1 hónapog tartó katasztrófa.. azóta átalussza az éjjelt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!