Szoptatás után milyen lesz a mell állapota/kinézete?
Olvasgattam róla az interneten, és elvileg nem a legszebb látvány miután vége a szoptatásnak. Több helyen így volt nagyjából definiálva: megereszkedett, félig kiürült tejes zacskónak néz ki, ami rosszabb esetben elég rendesen lóg is.
Bevallom én nagyon megijedtem az elolvasása után, úgyhogy szeretnélek titeket megkérdezni, -akik szoptatnak/szoptattak-, hogy ez valóban igaz-e.
Nekem mar úton van a baba, de emiatt elgondolkodtam hogy inkább helyettesítem a szoptatást, hiszen manapság könnyen megoldható és sokan nem szoptatnak.
Köszönöm a normális válaszokat.
"A mellnek elvileg ez a dolga! Kit érdemel hogy néz ki ha ellátta a dolgát? A férjem úgy is szeretni fogja.. Ez a lényeg."
Kit érdekel, hogy néz ki?!! Jó ég. Mondjuk a kérdezőt? Talán benne van a kérdésében is. Téged lehet nem érdekel, ha esetleg a hasad alját verdesi a melled, őt meg lehet zavarja, hihetetlen mi?
Az hogy szerinted a mellnek kizárólagos funkciója a szoptatás, meg elég sekélyes gondolkodás. Magára valamicskét is adó nő nem úgy áll hozzá, hogy kit érdekel melyik testrészem hogy néz ki, a férjemnek jóvan' ez is.
Általában pont az ilyen hozzáállású nők azok, akik aztán ugyanezt mondják arra is, mikor elvették őket, kinyomtak magukból pár gyereket és hatalmas hátsót növesztettek: "Kit érdekel, hisz a férjemnek így is jó leszek.."
Sokaknak pedig a nőiesség szimbóluma a mell, nem a szoptatásé, teljesen érthető, hogyha egy mód van rá, akkor nem akarják, hogy az a földet verdesse esetleg.
Az en mellem 75B volt. Szoptatas alatt nem nott sokat, de szepen feltelt, szep kerek 75B vagy talan kisebb 75C lett belole. Kicsivel tobb, mint egy ev szoptatas utan visszamentek eredeti mereture es tapintasra puhabbak lettek, de alakra nem valtoztak. Nem is logtak. Most a masodik gyerekemet szoptatom, es ugyanakkorara nott meg. Ha megint ugyanolyanra mennek vissza, mint az elozonel, akkor semmi okom nem lehet panaszra.
De ugy tunik az en borom jol birja a nyulast, mert a hasam bore is teljesen visszament es kisimult a masodik terhesseg utan is. Pedig fiatal se vagyok, 34 es 37 evesen szultem, de kotenyhasam es striam sem lett, pedig jo nagy hasam volt. Szerintem alkati tulajdonsag, nem lehet elore megjosolni.
"Kit érdemel hogy néz ki ha ellátta a dolgát? A férjem úgy is szeretni fogja.. Ez a lényeg."
Ebben azért ne legyél olyan biztos!
A volt D lett. 😁
2 gyerek szoptatása után (5 év szoptatás, fél év szünettel, amikor terhes voltam).
Nekem kicsi melleim vannak. Én is féltem h még csúnyák is lesznek....
De mégis a szoptatás mellett döntöttem
Hát bejött 😆 tényleg mostmár kicsi és csúnya is a cicim!
Most jön a kistesó. Ha tudom őt is szoptatom majd.
De összespóroltam a pénzt a plasztikára 😉
Utána jöhet a műtét.
Azt mondom ezt neked, csak neked kell eldöntened!
Ne hagyd hogy a"mindenáron szoptatni kell" pártiak, vagy a "tápszeren is felnő" tábor le/rád brszéljen bármit is!
(Sajnos benne van a pakliban hogy a terhességtől is megcsúnyulhat a cicid 😕)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!