Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt megnő a mell,...

Szoptatás alatt megnő a mell, de meddig lesz nagyobb?

Figyelt kérdés
Terhességem előtt 85/c-s melltartót hordtam. Terhessen 90/D-s lett, most hogy elkeztem szoptatni 90/E-s lett. Már nagyon fáj a hátam ez így fog maradni amíg szoptatok? :/

2019. okt. 17. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatás után visszaáll, de nem biztos, hogy a formája is, úgyhogy nem biztos, hogy mondjuk melltartóból majd ugyanakkora kell, vagy lehet, hogy a régi méret, de más fazon lesz jó. Hogy milyen hamar, az attól is, hogyan, mikor, milyen fokozatosan választod el majd a babát. És hát attól is, hogy te mennyit szedtél fel.

Aztán ne ülve szoptass, hanem oldalt fekve. Ha mégis ülve, akkor támaszd meg a babát, ne te görnyedj előre. És kezdj el (gyógy)tornázni, lehetőleg szakemberrel (háziorvos-ortopédia után ingyen van évi 2x10 alkalom, ahol betanítanak), mert csak rosszabb lesz. Sokaknak a terhességtől renyhe lesz vagy szét is nyílik a hasizma, arra rá emelgetik a babát, babakocsit, hordoznak... stb.. Szóval ha nincs, ami tartsa a gerincedet (hasizom és hátizom), akkor bizony jó kis gerincbajokat lehet összeszedni. Mondom ezt saját tapasztalatból, utólag :/

2019. okt. 17. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

Szoptatásig aztán összemegy😂

Nekem 80/b volt gyerek előtt, szoptaáskor 95/b most meg 75b

2019. okt. 17. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
75b volt terhesség előtt, szoptatás alatt 75d, utána 75c, sajnos egyik régi melltartóm sem jó rám.
2019. okt. 17. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1.5 éve nem szoptatok. Még nem ment össze a mellem. Remélem, nem is fog. 85C-s.

Szerintem egyéni.

De én nem szeretném, hogy az enyém összemenjen. :)

2019. okt. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!