Folyamatosan mellen akkar lenni a baba?
A kórházba tejbelővésnél begyulladt a mellem, és azóta folyamatosan fejem mert azt hittem az a jó aztán rájöttem hogy csak több kárt okoztam magamnak. Mióta itthon vagyok 2x is begyulladt a mellem már antibiotikumot kell szednem pár napig. Most próbálom elhagyni a fejést.
Rossz információkat kaptam a szoptatásal kapcsolatban, a kórházba mindenki azt mondta hogy kevés a tejem, tápszert is kapott. Aztán a család női tagja folyamatosan csak mondták hogy fejem üresre a mellem (ebből lett az hogy küzdünk a mell gyulladásal
A legjobb lenne, ha egy hozzáértővel beszélnél. Aki pontos információkat tud adni.
Szoptatás közben pont van időd 😉👍 olvasgatni a neten a szoptatásról. Van egy nagy fb csoport is, tapasztalt anyákkal és szoptatási tanácsadókkal. De ott nekem érdekes módon mindig az segített legtöbbet, mikor láttam, hogy milyen sokan küzdenek ugyanazzal, mint én.
Olvasd el, mi a negyedik trimeszter!
Természetes, hogy a baba mindig közel akar tudni magához, és erre a legjobb módszere, ha a ciciden lóg. Nem eszik, nem iszik, hanem szopik: Ez neki sokkal többet jelent, mint az éhség csillapítását! Így ne is várd (egyelőre), hogy csak évesre használ.
Remek megoldás a hordozás, pl. rugalmas kendőben. Ő alszik, érzi a közelséged, te pedig tudod intézni a dolgod, van két szabad kezed.
Ne aggódj, nem marad így, egy iskolást se kell se hordozni, se szoptatni. 😉👍 Mire kettőt pislogsz, elkezd kúszni, és annyi dolga lesz, hogy enni és aludni se ér rá.
Lehet akár növekedési ugrás. Ez 3 hetesen, 6 hetesen, 3 hósan, 6 hósan van. Napokig is eltarthat. Ilyenkor állandóan szopizna és nyűgös. Mi már túl vagyunk kettőn. Mind a kettő kicsit előbb volt.
Lehet hasfájás miatt is nyűgös. Az én babám 3 hetes kora óta minden szopi előtt kap espummisant.
Aztán lehet front miatt is nyűgös.
Segithet a hordozás. Nekem karikás kendőm van. Nagyon egyszerű megkötni. 2 perc után csend van aztán pedig szépen el is alszik. Így tudom csinálni a dolgomat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!