Hogy lehet, hogy egy baba nem hízik egy grammot sem napok óta, mégsem ordít folyamatosan az éhségtől? (3 hós baba. ) Sőt, a szokottnál élénkebb, beszédesebb. Kakil, pisil rendesen. Félek, valami baja lesz!
És ezért sem kell naponta méregetni! Csak a frászt hozza rád, látod...
Millió oka lehet, amiért nem hízik (front, fogzás, fejlődésbeli ugrás, hossznövekedés! stb.), de ezek egyike sem káros vagy baljós, egyszerűen csak természetes!
Nyugodj meg, minden rendben van! Bízz a babád jelzéseiben. Ha kell neki valami, tudni fogod! ;)
Cumisüveget el!!!
Komolyan mondom! Van olyan baba, akit 1-2 alkalom is megzavarhat. Én biztosan nem kockéztatnék a helyedben... (Az én lányom is érzékeny volt rá anno, úgyhogy én is gyorsan elhagytam.)
Én továbbra is azokat az okokat tudom mondani, amiket feljebb.
De ha tényleg csak 1-2 alkalomról van szó és nem komolyodik a helyzet, akkor viszont nem érdemes rajta túl sokat aggódnod. Mire rájönnél, mi volt a baj (ha egyáltalán rájössz), már el is múlik. Tudom, ez nem vigasztal, de idővel majd megtanulod, hogy lazábban vegyed a dolgokat. Ha már tapasztaltabb leszel, tudni, érezni fogod, mikor kell tényleg jobban odafigyelni. Addig pedig türelem. :)
2. válaszoló vagyok. Sajnálom, hogy még mindig vannak gondok :(
Nálunk is volt ilyen néhanapján. n azt csináltam, hogy ha ilyen nagyon fáradt és éhes volt, akkor kis pálinkáspohárból vagy kanálból adtam neki egész picike anyatejet (5 ml körül), amit akkor fejtem ki, tehát a hígabb, cukrosabb tejból, ettől picit "észhez ért", gondolom kicsit emelkedett a vércukra és utána tettem mellre, mindig gyönyörűen szopizott utána :)
A cumisüveg nagyon lutri :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!