Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A homeós bogyókat tényleg...

A homeós bogyókat tényleg csak a tej beindulásakor szabad szedni? 5ch-at szedek. Én szedem a baba 1hetes kora óta folyamatosan.4hetes. Tényleg elapasztja? Hagyjam abba?

Figyelt kérdés
Igazából nem lett kevesebb tejem, rendszeresen fejem, mert csak üvegből eszik, de ha nem szedném még több lenne.100-120ml jön össze a 2mellből egy evésre, lehetne több is? Adok pótlást is, mert éhes ennyivel. Köszi minden válaszért!
2009. júl. 20. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szedtem heteken át, nem apadt el a tejem, már lassan 11 hónapja szoptatok. Időről-időre van, hogy veszek egy urtica urrenst mikor úgy érzem, hogy mintha kevesebb lenne. De iszok mellette laktoherbet is, bár már az utóbbi hónapokban nem minden nap. Miért nem tudsz szoptatni? A legjobban a baba szopása tudná a tejet serkenteni, ő tudja a legjobban kiüríteni. Én akkor tudtam ennyit fejni, miután a babám bekajált és még maradt benne. De ez már kb. 3 hónapos korában volt. Mivel ő szopcsizott rendesen, nem tudom hány millit ivott újszülöttként.
2009. júl. 20. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom nem apasztja el, de érdemes szüneteltetni, ha elegendő a tej mennyisége.

Nekem most 4 hetes a kisfiam. A szülés után kezdtem el szedni a homeo-t, aztán 2 hét után abba is hagytam a szedést, mert nagyon beindult a tejtermelés.

Amikor jött ez a nagy meleg, akkor kezdem el újra szedni, mert a hőség miatt volt olyan, hogy óránként kellett szoptatnom a picikémet. Aztán megint belendült a tejtermelés. Nálam így működött.

Ezen az oldalon ha regisztrálsz és bejelentkezel, tudsz feltenni kérdéseket szakértőktől:

[link]

(2-3 nap alatt szoktak válaszolni)

2009. júl. 21. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Semelyik homeopátiás szer szedése nem ajánlható 1 hétnél tovább folyamatosan. Nem írtad melyik szert szeded. Többféle is létezik tejserkentő hatással, ha azokat váltogatod 5-7 naponta akkor érhető el a legjobb hatás.

Itt találsz még jó tanácsokat:

[link]

Szülésznő/Védőnő

2009. júl. 22. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Eddig a Ricinus Communis CH5 szedtem folyamatosan,tartottam pár nap pihenőt mert itt olvastam,hogy kell kihagyni 3hét után 1hetet,de lecsökkent a tej mennyisége így újra szedem most a az Urtica Urens-t most 150ml-t sikerül a két mellmől lefejni. Akkor most 1hetet szabad folyamatosan vagy 3hetet.Mindenhol más infót találok erről. Ezt az oldalt én is megtaláltam. Itt 3hetet írnak folyamatos szedésre. Igaz,hogy megszokhatja a szervezet és egy idő után hatástalanok lesznek?Ha folyamatosan iszom a teát+homeos bogyókat is szedem?

Köszönöm az eddigi minden választ...

2009. júl. 24. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!