A homeós bogyókat tényleg csak a tej beindulásakor szabad szedni? 5ch-at szedek. Én szedem a baba 1hetes kora óta folyamatosan.4hetes. Tényleg elapasztja? Hagyjam abba?
Én úgy tudom nem apasztja el, de érdemes szüneteltetni, ha elegendő a tej mennyisége.
Nekem most 4 hetes a kisfiam. A szülés után kezdtem el szedni a homeo-t, aztán 2 hét után abba is hagytam a szedést, mert nagyon beindult a tejtermelés.
Amikor jött ez a nagy meleg, akkor kezdem el újra szedni, mert a hőség miatt volt olyan, hogy óránként kellett szoptatnom a picikémet. Aztán megint belendült a tejtermelés. Nálam így működött.
Ezen az oldalon ha regisztrálsz és bejelentkezel, tudsz feltenni kérdéseket szakértőktől:
(2-3 nap alatt szoktak válaszolni)
Szia!
Semelyik homeopátiás szer szedése nem ajánlható 1 hétnél tovább folyamatosan. Nem írtad melyik szert szeded. Többféle is létezik tejserkentő hatással, ha azokat váltogatod 5-7 naponta akkor érhető el a legjobb hatás.
Itt találsz még jó tanácsokat:
Szülésznő/Védőnő
Eddig a Ricinus Communis CH5 szedtem folyamatosan,tartottam pár nap pihenőt mert itt olvastam,hogy kell kihagyni 3hét után 1hetet,de lecsökkent a tej mennyisége így újra szedem most a az Urtica Urens-t most 150ml-t sikerül a két mellmől lefejni. Akkor most 1hetet szabad folyamatosan vagy 3hetet.Mindenhol más infót találok erről. Ezt az oldalt én is megtaláltam. Itt 3hetet írnak folyamatos szedésre. Igaz,hogy megszokhatja a szervezet és egy idő után hatástalanok lesznek?Ha folyamatosan iszom a teát+homeos bogyókat is szedem?
Köszönöm az eddigi minden választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!